03 / 05 / 2024

Mimarsinan Bahçelievler Semt Semt Polikliniği ne zaman açılacak

Mimarsinan Bahçelievler Semt Semt Polikliniği ne zaman açılacak

Kayseri Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde belediyeye ait alanda yaptırılan Semt Polikliniği'nde sona gelindi. Sona gelinen projenin 25 Mart'ta açılması planlanıyor.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliniği 14 Mart'ta açılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde yaptırılan Semt Polikliniğinde incelemelerde bulunuldu. Polikliniğin 14 Mart'ta hizmete gireleceği belirtildi.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliniği 25 Mart'ta açılacak!

Kayseri Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde belediyeye ait alanda yaptırılan Semt Polikliniği'nde sona gelindi. Sona gelinen projenin 25 Mart'ta açılması planlanıyor.

Kayseri Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliği'nde sona gelindi!

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 25 Mart 2016 günü temeli atılan Mimarsinan Bahçelievler Semt Polikliğinin bu yıl sonunda inşaatının tamamlanacağını belirtti.

Bahçelievler Belediyesi'nden yeni yüzme havuzu!

Bahçelievler Belediyesi, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sadece çocukların kullanabileceği yüzme havuzları yaptırıyor. Semt havuzlarına 3’ncü ilave olarak Cumhuriyet Mahallesinde yaptırılacak tesisin temeli törenle atıldı.

Melikgazi'ye Semt Polikliniği geliyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisi’nden alınan karar ile Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi’ne yaptırılacak olan yaklaşık 100 bin vatandaşın faydalanacağı Semt Polikliniği'nin protokolü imzalandı.

Melikgazi'de yapılacak semt polikliniği için protokol imzalandı!

Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi’ne yaptırılacak olan yaklaşık 100 bin vatandaşın faydalanacağı, 10 uzman hekimin görev yapacağı Semt Polikliniği için Enerji protokol imzalandı.

Melikgazi Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'da Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Melikgazi Mimarsinan Bahçelievler'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Çalışmasının bu kez Mimarsinan Bahçelievler Mahallesinde yapılacağını ve bu mahallenin hak ettiği tarihi misyonuna kavuşacağını söyledi.

Barış Aydın: Bahçelievler yeniden bahçeli olacak!

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, sosyal yaşamın önemli merkezlerinden biri olan Bahçelievler’i yeniden ele alarak Cumhuriyet’in ilk yıllarındaki gibi yaşanabilir bir semt haline getireceklerini söyledi...

Code İstanbul Bahçelievler görselleri!

Code İstanbul Bahçelievler görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2014 yılı sonunda tamamlanacak olan Code İstanbul Evleri Bahçelievler projesinde 2+1 konutların fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Bahçelievler Code İstanbul adres!

Yazıcıoğlu İnşaat'ın projesi Bahçelievler Code İstanbul adres nilgileri; Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi No:41 A / B Bahçelievler / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi!

Code İstanbul Bahçelievler teslim tarihi Aralık 2014 yılı olarak belirtiliyor. Bahçelievler Kocasinan'da yükselen Code İstanbul Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 507 bin liradan başlayarak değişiyor...

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar!

Bahçelievler Code İstanbul fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor

Mimarsinan Bahçelievler Semt Semt Polikliniği ne zaman açılacak Haberi

Mimarsinan Bahçelievler Semt Semt Polikliniği ne zaman açılacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Behçelievler Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait alanda yaptırılan Semt Polikliniğinde incelemelerde bulundu. 


TOKİ, İldem, Beyazşehir, Serkent ve Koramaz Vadisi olarak bilinen Gesi, Gürpınar, Bürüngüz, Ağırnas, Turan, Subaşı Mahallelerinin de yaklaşık 100 bin nüfusa hizmet verecek semt polikliniği inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Sağlıkta, eğitimde, sporda, kültür ve sanatta kısacası her alanda Melikgazi referans hizmetleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Daha önce Danışmentgazi ve Mimarsinan Şirintepe Mahallelerinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu yaparak Sağlık Bakanlığına teslim ettik ve şu anda vatandaşlarımıza bu tesislerimiz hizmet vermektedir. 3 katlı, 650 metrekare oturum alanı bulunan 2 bin metrekare kapalı alana sahip alanda yaptırılan Semt Polikliniğinin Kayseri'ye hayırlı olmasını diliyorum. İçerisinde en az 10 uzman hekimin...