23 / 05 / 2024

Mimarsinan OSB firma

Mimarsinan OSB firma

Kayseri 1'inci OSB'den sonra sanayi yatırımlarının yoğunlaştığı bir cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Mimarsinan OSB'de, bu yıl sonunda 81 yeni firmanın faaliyete geçmesiyle istihdamın iki katına ulaşarak 4 bine çıkması hedefleniyor...

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Milas OSB'de revizyon imar uygulaması ihalesi yapıldı!

Muğla'nın Milas ilçesi OSB'nin revizyon imar uygulaması için yapılan ilk ihaleye 9 haritacılık firması teklif verirken ikinci ihaleye 5 firma katıldı.

Gürallar Burdur 2'nci OSB’de fabrika kuracak!

Gürallar Gurubu, Burdur’da yatırım için çalışmalara başladı. Burdur OSB’de 112 dönüm arsa tahsisi için başvuruda bulunan firma, fabrika kurulması için arsa tahsis etti.

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Malatya OSB'de fabrika sayısı artacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’da yatırım yapmak isteyen firma sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Tüfenkci, “OSB’de 363 olan fabrika sayısı iki sene sonra 600’lere çıkacak” diye konuştu.

Kayseri Mimarsinan OSB'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tesis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 485 bin 190 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

AHK, Antalya OSB'de fabrika açtı!

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

Diyarbakır OSB'ye 390 milyon TL'lik yatırım!

Diyarbakır'da yatırım yapmak isteyen yatırımcılar sıraya girdi. Diyarbakır OSB için 30 firma, 390 milyon TL'lik yatırım çalışması yapıyor.

Manisa Salihli OSB için yatırımcılar sırada!

Manisa Salihli OSB'nin 2. etabına yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Sanayi parsellerinin yüzde 80'lik kısmı için 20 firma başvurdu.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camii Nisan ayında açılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Mimarsinan OSB'deki 10 bin kişilik caminin 2017 yılı Nisan ayına açılacağını söyledi

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camiinin inşaatı bu yıl içinde tamamlanacak!

Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Kayseri Sanayi Odası İştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 2016 yılı ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda cami inşaatı konuşuldu.

Mimarsinan OSB firma Haberi

Mimarsinan OSB firma

Sanayi kenti Kayseri'de yatırım hareketliliği artarak sürüyor. Halen 91 firmanın faaliyet gösterdiği 6 milyon metrekare alan üzerine kurulu Mimarsinan OSB'de bu yıl sonunda 81 yeni firmanın daha faaliyete geçmesi planlanıyor. Bölgedeki mevcut firmalarda toplamda 2 bin civarında istihdam sağlanırken yeni yatırımlarla istihdamın

4 bin kişiyi bulması bekleniyor. İnşaatları çalışmalarının sürdüren bölgedeki büyük firmalardan Ceha Ofis Mobilyaları, ofis mobilyası, İlgenler Makine, asansör, Penguen Boya İzolasyon, yapı malzemeleri, Kardelen Ahşap mutfak mobilyası, Ödül Enerji güneş paneli, Feza Yapı ve Emin Çelik'in ise konstrüksiyon üreteceği öğrenildi.

Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, bölgelerindeki toplam 376 parselden 33'ünün boş kaldığını belirterek, "1998 yılında Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) iştiraki olarak kurulan OSB'mizde 91 firma faaliyet gösteriyor. 81 firma ise inşaat halinde. Bunların çoğunun bu yıl...