11 / 05 / 2024

mine akgül görevinden ayrıldı mı

mine akgül görevinden ayrıldı mı

Vadistanbul projesinin 1. Etap satışlarında ve 2. Etap lansman döneminde yer alan Vadistanbul Satış Müdürü Mine Akgül görevinden ayrıldı. Akgül bu göreve 2012 yılında getirildi.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Ramazan ayına sayılı günler kaldı! Hurma fiyatları açıklandı! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayına sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmezi hurma satışları başladı. İşte detaylar....

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Türk çiftçisinin ihtiyaç duyduğu tüm işlevsel kabiliyetleri bir arada sunan Tümosan fiyatları merak ediliyor. Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın fırsatını kaçırmayın sayılı gün kaldı! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

WhatsApp’ta istemediklerinize nasıl görünmez olursunuz? İşte yöntemler…

Whatsapp, faydalı bir mesajlaşma ve haberleşme aracı olduğu gibi, pek çok tanımadığınız kişi de sizi görebildiği için kimi zaman ekstra güvenliği zorunlu kılıyor. Peki WhatsApp’ta adınızı nasıl görünmez hale getirirsiniz? Profili daha korumalı hale getirmek için başka neler yapılabilir? İşte yanıtla

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın.

İhtiyacı olan herkese 5 bin liraya kadar nakit! Sayılı günler kaldı fırsatı kaçırmayın

Taksitli nakit avans kampanyası çerçevesinde  bireysel kredi kartı başvurusunda bulunanlar Denizbank'tan 5 bin liraya kadar 6 ay vadeli yüzde sıfır faizli nakit avans kullanabiliyor. 31 Ocak'ta sona erecek kampanyadan yararlanmak için sayılı günler kaldı.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Gram altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün ne kadar?  5 Eylül güncel altın fiyatları….

1 Gram altın ne kadar? 1 çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları yükseliyor mu? İşte 5 Eylül güncel altın fiyatları…

mine akgül görevinden ayrıldı mı Haberi

mine akgül görevinden ayrıldı mı

Vadistanbul Satış Müdürü Mine Akgül görevinden ayrıldı. 


Bankacıyken 2012 yılının Ağustos ayında konut sektörüne giren Mine Akgül görevinden babasının sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı. 


Vadistanbul projesinin 1. Etap satışlarında ve 2. Etap lansman döneminde yer alan Akgül  19 yıllık bankacılık deneyimine sahip.


Öğrenim hayatını 1987-1991 yılları arasında başarıyla tamamlayan Akgül 1991 – 1997 yılları arasında Akbank’ta ve 1997-2010 yılları arasında Finansbank’ta olmak üzere 19 yıllık bankacılık yaptı. 


Mine Akgül...