19 / 05 / 2024

Mine Küpeli marma mimarlık

Mine Küpeli marma mimarlık

Mimar Mine Küpeli kimdir? Mine Küpeli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mine Küpeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mine Küpeli..

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Mini şömine ısıtıcaları en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Havalar soğumaya başlayınca insanlar internette ısıtıcı aratmaya başladı. bizde size hem ekonomik hem de şık görünümü olan Kumtel Mini Şömine Isıtıcıları ve özelliklerini araştırdık. Peki Kumtel Mini Şömine Isıtıcılar ne kadar?

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Minea İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minea İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mine Akbulut tarafından kuruldu.

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyser Şömine İnşaat Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Sercan Toruk tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mimarın Tersi Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mine Kavasoğulları tarafından kuruldu.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Mine Küpeli marma mimarlık Haberi

Mine Küpeli marma mimarlık

Mine Küpeli kimdir?

Mine Küpeli, 1987 yılında Eskişehir'de doğdu. Eğitimini Çankaya Üniversitesi Mühendislik&Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümünden mezun oldu. 


İtalya Florance Design Academy ve Domus academy'de iç mimarlık eğitimine devam etti ve master programını tamamladı. Farklı firmalarda deneyim kazandıktan sonra Türkiye’ye dönerek kardeşi Merve Küpeli ile Marfa Tasarım ofisini açtı.


Marfa Mimarlık

"Marfa açılımı bir şey ifade etmiyor. Marfa Amerika birleşik devletlerinin Texas eyaletinde bulunan bir çöl ismidir. Bu çölü özel kılan ise uçsuz bucaksız sarılığın ortasında bembeyaz parlayan, 5. caddeden düşmüş bir Prada mağazası olmasıdır. 2005 yılında, Michael Elmgreen ve Ingar Dragset isimli iki heykel sanatçısı bir şeyleri eleştirmek ve farklılık yaratmak adına yola çıkmışlar, ve başlangıç cümleleri "If you build it, they will come" "Eğer Bunu yaparsan, Onlar gelecektir. " olan...