26 / 05 / 2024

Minibüsler kartı dönem

Minibüsler kartı dönem

2019’a kadar minibüs, taksi ve servis araçlarının internet üzerinden ruhsat alması için altyapının tamamlanması planlanıyor. 6 bin 363 minibüs, 393 deniz motoru, 572 taksi engelli kullanımına uygun hale getirilecek.

Bankalar harekete geçti: Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı zorlayacak! OVP sonrası yeni dönem...

Orta Vadeli Program'da (OVP) kredi kartı kullanımının yeniden düzenleneceğine dair mesajalar bankaları harekete geçirdi. OVP sonrası yeni dönem start resmen başlıyor...

Kredi kartlarında devrim gibi bir dönem! Artık her şey sil baştan değişiyor!

BBDK tarafından alınan kararlar Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gündeme alındı. Kredi kartlarında yeni dönem başlıyor. Taksitlendirme süreleri, kart limitleri ve temassız işlemlerde yeni kararlar alındı. İşte detaylar...

Rönesans Holding 4. Dönem kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Holding TRSRNSH11919 ISIN kodlu tahvilin 4. Dönem kupon ödemesini gerçekletirdi.

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Uzun dönem kiralama yatırımın gözdesi oldu!

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem kiralama hizmeti veren konaklama tesislerinin artmasını sağladı. Ant Yapı'dan Babacan Holding'e kadar birçok inşaat şirketi bu alana yatırım yaptı.

Tekfen Holding ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

TÜSODER'den kredi ve kredi kartı düzenlemesine karşı uyarı!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Rıdvan Yıldız, yürürlüğe giren kredi ve kredi kartı düzenlemesi ile tüketici kredilerinde artan vadede maliyetin arttığına dikkati çekerek, vatandaşların yeni düzenlemeyi doğru yorumlaması gerektiğini vurguladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi A.Ş, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide finansal raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

Say Reklamcılık Yapı ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı.

Minibüsler kartı dönem Haberi

Minibüsler kartı dönem


İstanbul'da tüm otobüs, minibüs ve taksiler engelli kullanımına uygun hale getirilirken minibüslere de İstanbulkart'la binilecek


2019’a kadar minibüs, taksi ve servis araçlarının internet üzerinden ruhsat alması için altyapının tamamlanması planlanıyor. 6 bin 363 minibüs, 393 deniz motoru, 572 taksi engelli kullanımına uygun hale getirilecek.


YÜZDE YÜZÜ İSTANBULKART'LI OLACAK


2016 yılında minibüslerin yüzde 100’üne İstanbulkart'la binilebilecek. İstanbul’da sıklıkla gündeme gelen yeşil alanlarla ilgili planlar da stratejik planda yer aldı. Buna göre şehirde 5 yıllık süreçte 5.1 milyar TL, yeşil alan yaygınlaştırmaya harcanacak. Yeşil alan ve mesire yerleri 1,4 milyon metrekareye çıkarılacak. Tarihi surlar, kaleler, çeşmeler ve birçok kayıp eserin ihyası da bu dönemde yapılacak.


130 MiLYON KİLOVAT ELEKTRİK


Akşam'ın haberine göre şehir genelinde günlük 16,7 ton katı atık toplanacağı tahmin edilirken bu atıklardan yıllık 310...