05 / 05 / 2024

minitürk göl parkında hangi eserler olacak

minitürk göl parkında hangi eserler olacak

Başkent Ankara’da inşa edilecek MiniTürk Gölpark Projesi, Türk-İslam mimarisini Gölbaşı’na taşıyacak. Dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketi, inşa edilecek MiniTürk Gölparkı’nda canlandırılacak...

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

Gül Park 59 Konutları 180 bin TL'ye! Peşinde yüzde 7 indirim!

Toplam 270 daireden meydana gelen Gül Park 59 Konutları'nda nakit ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.Gül İnşaat imzasına sahip Gül Park 59 KonutlarıTekirdağ Merkez'de konumlandırılıyor.

İzmit Kocatepe'deki Gül Park Ekim'de açılacak!

İzmit Belediyesi'nin Kuruçeşme Kocatepe mahallesinde yaptırdığı Gül Park Ekim ayında açılıyor. Bölge sakinleri de yapılan park için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kuzuluk Göl Park çevresi şekillenmeye başladı!

Yeni yapılanma sonrasında 3 farklı teknik ekiple ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam Sakarya Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk Göl Park etrafını şekillendirmeye başladı.

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Akyazı Göl Park'a sosyal alan inşa ediliyor!

Karşısında Aksartepe, önünde ise muhteşem göl manzarası, doğal güzelliği, tertemiz havası ve geniş bir çevresiyle Akyazı için harika bir dinlenme ve piknik alanı olacak olan Göl Park’taki çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Gül Park Yaşam 13 ayda yüzde 50 kazandırdı!

GÜL YAPI ve Çebi İnşaat ortaklığında Esenyurt'un Beylikdüzü mevkiinde inşa edilen Gül Park Yaşam'daki son daireler sahiplerini bekliyor. Proje 13 ayda yüzde 50 kazandırdı.

Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Gül Park Yaşam Konutları 'nda yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Esenyurt Gül Park Yaşam Konutları!

Esenyurt Gül Park Yaşam Konutları'nda 60 ay vade farksız taksit ödeme yapılabiliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar tüm dairelere yer verilen projede daire fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Yaşam Evleri'nde faizler sıfırlandı!

Gül Yapı, Esenyurt'ta inşa ettiği Gül Park Yaşam projesinde faizi sıfırladı. Yılsonu kampanyası kapsamında, 60 ay faizsiz ya da bir yıl ödemesiz seçenekler sunuluyor. Proje 2 etaptan oluşuyor.

Esenyurt Gül Park Yaşam'da 60 ay 0 faiz!

Gül Yapı, Esenyurt'ta inşa ettiği Gül Park Yaşam projesinde faizi sıfırladı. Yılsonu kampanyası kapsamında, 60 ay faizsiz ya da bir yıl ödemesiz seçenekler sunuluyor.

Gül Park Yaşam faizi sıfırladı! 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül Yapı Esenyurt'ta inşa ettiği Gül Park Yaşam projesinde faizi sıfırladı. Kampanya kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenlere 60 ay faizsiz ya da bir yıl ödemesiz seçenekler sunuluyor.

minitürk göl parkında hangi eserler olacak Haberi

minitürk göl parkında hangi eserler olacak


Dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketi, inşa edilecek MiniTürk Gölparkı’nda canlandırılacak.

Başkent Ankara’da inşa edilecek MiniTürk Gölpark Projesi, Türk-İslam mimarisini Gölbaşı’na taşıyacak. MiniTürk Gölpark, aynı zamanda Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak. TOKİ Yolu üzerine yapılacak olan parkta, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak.


Proje hakkında bilgi veren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi. Odabaşı, “Türk-İslam mimarisinin en önemli yapıtları arasında yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'in de aralarında...