09 / 05 / 2024

mint e-5 iletişim

mint e-5 iletişim

Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de Mint Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Mint E-5 Kağıthane teslimleri ne zaman?

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

MİNT E-5’teki son 14 daire için yüzde 0,98 fırsatı!

Boğaz Haliç hattı arasında yeni nesil şehir apartmanları hayata geçirerek, sektördeki hızlı büyümesine hızla süren MİNT’in şehrin merkezinde enerji tasarruflu bina olarak inşa ettiği MİNT E-5’teki son 14 daireye yüzde 0,98 faiz oranlarıyla sahip olmak mümkün. 

Mint E-5 EDGE Ön Sertifikası'nın sahibi oldu!

Mint, Mint E-5 projesiyle 'EDGE’ Ön Sertifikasının sahibi oldu. Mint E-5, Dünya Bankası’nın kuruluşu olan International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” Ön Sertifikasını aldı.

MİNT Şişli ve MİNT E-5 projelerinde geri dönüş süresi 16 yıl!

Projelerini, “Yeni Nesil Şehir Apartmanları” konsepti ile  Boğaz- Haliç arasında hayata geçiren MİNT,  İstanbul‘da gayrimenkul yatırımında ortalama 24,7 yıl olan geri dönüş süresini, MİNT E-5 ve MİNT Şişli’de 16,7 yıla kadar düşürüyor.

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Mint E-5 yıl sonu fiyat listesi!

Mint E-5 yıl sonu fiyat listesi 294 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2018 yılının sonuna doğru gerçekleşmesi planlanıyor...

Mint E-5 Kağıthane güncel ev fiyatları!

Mint E-5 Kağıthane güncel ev fiyatları 309 bin TL'den başlıyor. Projede teslime kadar 12 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Mint E-5'te 24 ay kira garantisi! 12 ay sıfır faiz!

Mint E-5 Kağıthane projesi Mint Yapı tarafından inşa ediliyor. 11 ay sonra teslimleri yapılacak olan Mint E5 projesinde 24 ay kira garantisi veriliyor...

Kağıthane Mint E-5 daire fiyatları!

Kağıthane Mint E-5 daire fiyatları minimum 294 bin TL'den başlıyor. Mint E-5 Kağıthane projesi toplam 101 adet daireden oluşuyor...

Mint E-5 Kağıthane fiyat listesi!

Mint E-5 Kağıthane fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 7 bin 600 TL'den başlıyor. Mint E-5 projesi Mint Yapı imzası taşıyor...

MİNT E-5 Kağıthane ve MİNT Şişli satışta!

MİNT Yapı imzası ile hayata geçirilen MİNT E-5 ve MİNT Şişli satışa çıktı. MİNT E-5 projesinde fiyatlar 294 bin TL'den başlarken, MİNT Şişli'de fiyatlar 338 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde ön talep toplanıyor!

MİNT, yeni projesi ‘MİNT E-5’ ve ‘MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı. MİNT E-5’te; İskoç Parlamentosu, Çin Ulusal Kongre Merkezi ve Abu Dhabi’deki Kapital Kapısı gibi dev projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık şirketi RMJM İstanbul ile işbirliği yapılıyor.

Kağıthane Mint E-5 satılık daire!

Toplam 101 konuttan meydana gelen Levent Mint E-5 projesi E-5 karayoluna komşu konumda yer alacak. Kağıthane Mint E-5 satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

mint e-5 iletişim Haberi

mint e-5 iletişim

Mint E-5  projesi, Mint Gayrimenkul imzasıyla 9 bin 50 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Mint E-5 projesi İstanbul Kağıthane'de E-5 karayoluna komşu konumda hayata geçirildi. 


Toplam 105 daireden meydana gelen Kağıthane  Mint E-5 projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatifleri sunuluyor. 


Mint E-5 Kağıthane teslimleri!


Mint E-5 Kağıthane teslimleri Aralık 2019 tarihinde yapılacak. 12 katlı yeni nesil şehir apartmanı olarak planlanan Mint E-5 Kağıthane' projesinde 6 bin metrekarelik satılabilir alan bulunuyor.


Kağıthane Mint E-5 Evleri ortak alanlarında, fitness salonu, misafir odaları, sinema odası, güvenlik, otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları ve yeşil alanlar da olacak.  


Adres: Harmancı Giz Plaza KAT:4 TR 34410 Levent / İSTANBUL 


Tel: 0 212 288 00 00  

Web: http://mint.ist/mint-e5.php 

Gizem...