30 / 04 / 2024

Mint Kağıthane projesi

Mint Kağıthane projesi

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım planladıklarını dile getirdi.

Mint Kağıthane 14 Mart'ta satışta! Yeni proje!

Geleneksel apartman anlayışına yepyeni ve taze bir yaklaşım getirmek için doğan Mint, Kağıthane de bulunan 104 konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan 12 ay içinde teslim edilecek olan ilk projesini 14 Mart 2016 itibarıyla satışa sunacak.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl!

MİNT’in hayata geçirdiği MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl olarak belirtildi. Tüm projelerinde 48 ay kira garantisi veren MİNT, ilk yıl yatırımcısının konut bedelinin yüzde 6’sını geri almasını sağlıyor. 

İstova Kağıthane'de teslimler Temmuz 2020'de!

Yamaç Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Kağıthane'de hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi 5.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin Temmuz 2020'de yapılması planlanıyor.

Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları!

Koru ve göl manzarasına hakim konumda olan Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yer alıyor. Proje 119 daireden meydana geliyor. İşte Hasbahçe Kağıthane Evleri fiyatları...

Kağıthane Mint E5 Evleri fiyatları!

Kağıthane Mint E5 Evleri fiyatları 309 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim sağlanan projede teslime kadar 12 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Mint E-5 Kağıthane güncel ev fiyatları!

Mint E-5 Kağıthane güncel ev fiyatları 309 bin TL'den başlıyor. Projede teslime kadar 12 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Kağıthane Mint E5 ne zaman teslim?

Mint E5 projesi Mint Yapı tarafından 101 konut olarak hayata geçirildi. Peki Kağıthane Mint E5 ne zaman teslim?

Mint Kağıthane projesi Haberi

Mint Kağıthane projesi

Kentsel dönüşüm projelerini odağına alarak İstanbul'un merkezi noktalarında projeler inşa etmek için yeni bir şirket kuruldu. Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Sefer Altıoğlu'nun birlikte hayata geçirdiği 'Mint' markası, Büyükdere Caddesi ile Haliç-Cendere arasında kalan metro veya metrobüs gibi toplu taşıma akslarına yakın bölgelerde proje geliştirmeyi planlıyor. Ruhsat aldıkları 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım öngördüklerini belirten Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hedefledikleri bölgelerde yılda ortalama 750 civarında konut üretimi yapacaklarını söyledi. 15 yıl içerisinde 11 bin konutu dönüştürerek 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluşturmayı hedeflediklerini belirten Altıoğlu, "Mint'in dönüşüm yapacağı ilçeler 2. derece deprem bölgesinde. Sosyal sorumluluk projeleri ile semtin çehresini de değiştireceğiz" diye konuştu.


DÜŞÜK AİDAT

Mint Kağıthane'de yoğun bir talep gördüklerini söyleyen Altıoğlu,...