19 / 05 / 2024

mipim fuarı iş gyo

mipim fuarı iş gyo

MIPIM 2013’te bin metrekarelik alanda tanıtım yapacak Türk şirketlerinden biri de İş GYO oldu. İş GYO’nun 150 milyon dolar yatırım değerine sahip Ege Perla projesi kalitesi, konumu ve İzmir’e katacağı değerlerle fuarda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Dijital şehirler geliyor!

Bu yıl ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla Fransa’nın Cannes kentinde 30’uncu kez gerçekleştirilen MIPIM fuarına 26 bin gayrimenkul profesyoneli katıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuarda 1 milyon kartvizitin el değiştirdiğini söyledi.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

MIPIM 2019'da İstanbul filmi gösterime giriyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM 2019 için geri sayım yapılıyor. 12-15 Mart’ta Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuarda bu yıl ilk defa İstanbul’un tanıtım filmi yabancı yatırımcılara gösterilecek.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

Emlak Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na davet!

Emlak Konut GYO, 8-10 Şubat tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Fuarı için web sayfası üzerinden “Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşuyoruz” duyurusunu yaptı.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

mipim fuarı iş gyo Haberi

mipim fuarı iş gyo

İş GYO bu yıl Fransa’nın Cannes şehrinde 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenecek, gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarı MIPIM’de Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor. Bu yıl Türkiye’nin “Onur Ülkesi” olarak belirlendiği etkinlikte bin metrekarelik alana kurulacak Türk çadırında 28 Türk şirketi projelerini dünyaya tanıtacak. Türkiye’nin sayılı gayrimenkul şirketleri arasında yer alan İş GYO fuara planlanan yatırım değeri yaklaşık 150 milyon ABD doları olan ve Aralık 2015’te tamamlanması hedeflenen Ege Perla projesi ile katılacak. Büyük ilgi gören ve yüzde 45’lik bölümü şimdiden satılan Ege Perla projesi ünlü mimar Emre Arolat’ın imzasını taşıyor. 111 konut ve 65 home-ofisten oluşan 46 ve 29 katlı iki kulenin yer aldığı projenin gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren binlerce profesyonelin katılacağı MIPIM 2013’te büyük ilgi görmesi bekleniyor. 



İŞ GAYRİMENKUL...