14 / 05 / 2024

mıpım gayrimenkul fuarı toki

mıpım gayrimenkul fuarı toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürses Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gürses tarafından kuruldu.

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Mini Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mini Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli iel Yusuf Akhan, Duygu Erdeğer ve Esin Uskun ortaklığında kuruldu.

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ty Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hancı tarafından kuruldu.

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Alper Köse ve Şeyma Pala ortaklığında açıldı.

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Optylon Krea,Lda tarafından kuruldu.

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Fikriye Sun tarafından kuruldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

Ego Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ego Yatırım Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Semih Kahraman tarafından kuruldu.

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dvt Group Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Dovletmyrat Jumadurdyyev tarafından kuruldu.

mıpım gayrimenkul fuarı toki Haberi

mıpım gayrimenkul fuarı toki

Fransa Cannes’da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, MIPIM fuarının gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından biri olduğunu söyledi.


Turan, bu fuarların amacının ülkelerin ya da şehirlerin gayrimenkul alanındaki potansiyelinin ve yatırım fırsatlarının gösterilmesi olduğunu belirterek, İstanbul Finans Merkezi projesinin çok önemli ve büyük bir proje olduğunu, böyle bir projenin ne Londra’da ne de Paris’te olmadığını ifade etti.


Gayrimenkul sektörünün dünyada ve yakın coğrafyadaki gelişimini yakinen takip ettiklerini vurgulayan Turan, şunları kaydetti:

"Bu kadar önemli bir süreçten geçiyoruz. Türkiye bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldı. Ortaya koyduğumuz performansa bakıldığında, 2003 yılından itibaren TOKİ'nin tarihi gerçekten başarılarla dolu. 2016 yılında sadece 65 bin konut inşa ettik. Şu anda Avrupa'nın bir çok...