29 / 04 / 2024

mipime kimler katılıyor

mipime kimler katılıyor

Türk müteahhitlik sektörü dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması sıralamasında 38 firma ile ikinci sırada yer alıyor. Türk girişimcileri 2013 yılında dünyada 30 milyar dolara yakın inşaat projesi üstlendi.

Tema İstanbul'un dünya lansmanı MIPIM'de yapılacak!

Türkiye'nin sembol projesi Tema İSTANBUL, MIPIM 2014'e katılarak, uluslararası arenada ilk kez yer alacak. Bu uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema İSTANBUL, konut bölgesinin yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ile de ön plana çıkacak.

MIPIM'e Türkiye 2. defa onur ülke olarak katılıyor!

Bu yıl Cannes'da 25,'si gerçekleştirilen dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM'e Türkiye 2. defa onur ülke olarak katılırken fuara İstanbul Fuar Merkezi ve kentsel dönüşümün damga vurması bekleniyor...

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği 81 il için dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesi detayları netleşmeye başlıyor. Peki TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabillir? Başvuru tarihleri belli oldu mu? 

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı yarın başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı Prof. Etem Saba Özmen önderliğinde yarın başlıyor. 14 bağımsız konferanstan oluşacak olan dizi konferans 7 hafta sürecek.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Tem Avrasya, MIPIM 2018'e katılıyor!

Fuzul Yapı’nın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliylehayata geçirdiği TEM Avrasya projesi yarın kapılarını açacak olan MIPIM 2018'e katılıyor...

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

mipime kimler katılıyor Haberi

mipime kimler katılıyor

14 milyonluk nüfusuyla Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul, mega kentsel dönüşüm projeleri ve ulaşım altyapı yatırımlarının merkezi. İstanbul 2019 yılında dünyanın ikinci büyük metro ağına sahip olacak. 


Türkiye Cumhuriyeti’nin 2023 yılında 100’üncü yılını kutlayacak olması ise hedeflere ayrı bir vizyon katıyor. İstanbul Ticaret Odası, 340 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise 5’inci büyük odası olarak; 132 yıllık tarihinde, şehrine ve ülkesine ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda da hizmet eden öncü bir kuruluş. 


25. yılını kutlayacak olan MIPIM Fuarı'nda bu yıl 'ikinci kez' Onur Ülkesi olarak bir ilke imza atan Türkiye’nin fuardaki tanıtımına İstanbul Ticaret Odası (İTO) da, İstanbul’un tanıtımı ile destek verecek. Dünya basını Türkiye’nin ekonomi başkenti İstanbul’un MIPIM’de yükselişine tanıklık edecek. 


“Rising İstanbul (Yükselen İstanbul)” toplantısında; İstanbul’un yükselen dinamizmini, sektöre ivme...