06 / 05 / 2024

Mir Maden İşletmeciliği

Mir Maden İşletmeciliği

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal  Reis  ve Levent  Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Sahnesi Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Arat tarafından kuruldu. 

Mila Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mila Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eıdmes Aldaıhanı tarafından kuruldu. 

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mert Gazioğlu tarafından kuruldu. 

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi açıldı!

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nebe İnşaat Gıda Ve Gemi İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nebe İnşaat Gıda Ve Gemi İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kopuz, Ali Furkan Kopuz ve Şükrü Kopuz ortaklığında kuruldu. 

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan  Taçar ve Aslı Hayriye Taçar ortaklığında kuruldu. 

Magma Yat İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Magma Yat İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Haim Tain tarafından kuruldu.

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi açıldı!

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mir Maden İşletmeciliği Haberi

Mir Maden İşletmeciliği

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ortaklar kurulu kararı ile şirket nev'ini limitedten, anonim şirkete çevirmeye ve şirket ünvanını İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirmeye, ana mukavelesini de yeni ünvanına uygun olarak değiştirmeye ve gerekli işlemleri başlatmaya karar verdi.


Açıklama:

Bağlı ortaklığımız Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. bugün almış olduğu Ortaklar Kurulu kararı ile Şirket nev'ini Limitedten Anonim Şirkete çevirmeye ve Şirket ünvanını İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirmeye, ana mukavelesini de yeni ünvanına uygun olarak değiştirmeye ve gerekli işlemleri başlatmaya karar  vermiştir.


İlgili ek açıklama:

Yönetim Kurulumuz daha önceki yıllarda Madencilik sektöründe yaşanan büyük iş kazaları, uzun süren bürokratik işlemler,...