23 / 07 / 2024

Mirage Marina projesi

Mirage Marina projesi

Bodrum’da hayata geçirilen Mirage Marina Bodrum projesi 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükseliyor. Mirage Marina Bodrum ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Mirage Marina Bodrum satış ofisi!

Satışları bu hafta başlayacak olan Mirage Marina Bodrum satış ofisi ile 0216 363 04 74 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bodrum Mirage Marina satılık!

Bodrum Mirage Marina satılık daire fiyatları metrekare bazında 7 bin TL'den başlıyor. Game Yapı Teknik imzası ile hayata geçirilen proje 40 blok halinde yükseliyor.

Mirage Marina nerede?

Banka kredisine uygun olan Mirage Marina'da satışların bu hafta içerisinde başlaması planlanıyor. Proje 4 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Mirage Marina nerede?

Mirage Marina ödeme planı!

Flat ve dubleks dairelerden meydana geln proje 40 blok şeklinde yüksleiyor. Mirage Marina ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisiyle ödeniyor.

Mirador Park Tuzla'da yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

PP Yapı Mirador Marina projesi teslimi sonrasında Mirador Park Tuzla projesi için kolları sıvadı. Mirador Park Tuzla projesi yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 12 Haziran 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen proje Bodrum Bardakçı Koyu’nda hayata geçiriliyor. 

Mirage Marina Bodrum'da 12 ay yüksek kira getirisi!

Mirage Marina Bodrum projesi Bodrum’un merkezinde 365 gün huzurlu yaşamın adresi olmak için yola çıktı. 12 ay yüksek kira getirisi sunan proje kapıları emlak sektörünün temsilcileri için açtı. 

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Mirage Marina projesi Haberi

Mirage Marina projesi

Mirage Marina Bodrum projesi 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükseliyor. 40 blok şeklinde meydana gelen projede her katta 4 adet daire bulunuyor.

Bodrum Mirage Marina projesinde flat dairelerin alanları 70 metrekareden meydana gelirken, dubleksler ise 152 metrekare tasarlandı. Projedeki flat daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Mirage Marina Projesi’ nde kapalı otopark, fitness center, sosyal donatı alanlar yer alıyor. 

Bodrum Mirage Marina fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin metrekare fiyatları 7 bin TL ile  9 bin TL arasında değişiyor. Projedeki konutlar 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

Mirage Marina Bodrum ulaşım bilgileri kapsamında proje denize 200 metre yürüyüş mesafesinde hayata geçiriliyor.

Mirage Marina Bodrum ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisi ve 15 aya kadar vadelendirme ile...