04 / 05 / 2024

Mirage Marina satılık

Mirage Marina satılık

Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat tarafından hayata geçen Mirage Marina Bodrum'da sona gelindi. 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden meydana gelen projede fiyatlar 850 bin liradan başlıyor.

Mirage Marina ödeme planı!

Flat ve dubleks dairelerden meydana geln proje 40 blok şeklinde yüksleiyor. Mirage Marina ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisiyle ödeniyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık!

4 bin 500 daire ve 600 villadan meydana gelen Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık!

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 Kasım'da yapılması öngörülüyor.

Sinpaş Marina Ankara satılık daire fiyatları!

2 bin adet daireden meydana gelen Sinpaş Marina Ankara satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Marina Ankara Sinpaş Yapı satılık!

Marina Ankara Sinpaş Yapı satılık daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplamda 2 bin adet konuttan oluşan projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire!

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Marina Ankara Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Mirage Marina satılık Haberi

Mirage Marina satılık

Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. sahibi Mustafa Şat, Bodrum'da alışılmışın dışında bir proje gerçekleştirdiklerini vurguladı. Her biri deniz manzaralı 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan Mirage Marina Bodrum'da sona yaklaştıklarını belirten Şat, "Eskiden sadece tatil için gelinen Bodrum'da yaşamın 12 ay devam ettiğini görünce böyle bir projeyi hayata geçirdik. Eğer insanlar 12 ay Bodrum'da yaşacaksa; eğitim, sağlık, alışveriş, eğlence, yeme-içme, spor gibi ihtiyaçların kolaylıkla karşılanabileceği merkeze yakın bir nokta seçtik. 4 bin 500 metrekarelik proje alanımız, marinaya 10. Bardakçı Koyu'na 5 dakika yürüme mesafesinde. Gümbet Koyu'nun eşsiz ve büyüleyici manzarasını ayaklarınıza seriyor" dedi. 

Kaliteli malzeme 

12 ay yaşanacak bir proje tasarladıklarından, kendi bünyesinde her şeyi barındırmasını istediklerini belirten Şat, şunları söyledi: "Spor merkezi, restoran, havuz ve...