15 / 05 / 2024

Miras Mebran Çelik Yapı kimin 

Miras Mebran Çelik Yapı kimin 

Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Özoluk tarafından kuruldu. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Eyüboğlu İnşaat'ta miras kavgası başladı!

Demir çelik ve inşaat sektörünün önemli isimlerinden olan Eyüboğlu ailesinde miras kavgası yaşanıyor. 10 milyar liralık ciroya sahip grubun ortakları, malları paylaşamadı ve dava açtı.

Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Özoluk tarafından kuruldu. 

40. Dünya Miras Komitesi Toplantısı Türkiye'de yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik: "Gelecek yıl 40. Dünya Miras Komitesi Toplantısı'nda ev sahibi Türkiye. Medeniyetlerin başkenti İstanbul'da toplanacak Komite, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne aday dosyaları görüşüp karara bağlayacak" dedi.

Efes Dünya Mirası ilan edildi!

Efes Antik Kenti'nin 21 yıllık UNESCO özlemi mutlu sonla bitti. Geçmişi Cilalı Taş Devri'ne uzanan Efes Antik Kenti, artık Dünya Mirası oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Efes artık resmen bir dünya mirası" dedi.

Türkiye'den 10 varlık Dünya Mirası Geçici Listesi'nde!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, aralarında Akdamar Kilisesi, Yıldız Sarayı, Aspendos Antik Kenti, Dağlık Frigya, Uzun Köprü ve ismail Fakirullah Türbesi'nin de bulunduğu 10 kültürel ve doğal varlığın, Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girdiğini söyledi.

Türkiye'den 10 varlık, Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girdi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, aralarında Akdamar Kilisesi, Yıldız Sarayı, Aspendos Antik Kenti, Dağlık Frigya, Uzun Köprü ve İsmail Fakirullah Türbesi'nin de bulunduğu 10 kültürel ve doğal varlığın, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girdiğini sö

Türkiye, dünya mirası listesinde 20. sıraya yükseldi!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne kabul edilen Bergama ve Cumalıkızık'ın berat töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Çelik: Türkiye, dünya mirası listesinde 20. sıraya yükseldi.

Ömer Çelik: Kültürel miras geleceği aydınlatır!

Sultanahmet'te Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin açılışını gerçekleştiren Kültür Bakanı Ömer Çelik, '' Sahip çıkılan her tür kültür mirası, geçmişi aydınlattığı kadar geleceğe de ışık tutar'' dedi.

Bergama Dünya Miras Listesi'ne girdi!

Bergama'da UNESCO'nun Dünya Miras Listesi'ne girmenin sevinci yaşanıyor. Başkan Mehmet Gönenç, 3 yıldır verdikleri mücadelenin sonucunu almanın zaferini ilçe halkıyla birlikte şenlikle kutladı. Bakan Çelik de, sıranın Efes'e geldiğini söyledi

Ömer Çelik: Topçu Kışlası tarihsel mirası yeniden diriltecek!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun Taksim Gezi Parkı'na yapılması planlanan Topçu Kışlası'na onay verdiğini belirten Ömer Çelik, tarihsel mirası yeniden dirilten bir proje olduğunu söyledi...

Türkiye, demir-çelik üretiminde 10. sırada!

Küresel demir-çelik üretimi geçen yıl yüzde 15 artışla bin 414 milyon tona çıkarak tüm zamanların rekorunu kırarken, Türkiye yüzde 14,6'lık artışla 2009'da ulaştığı 10. sıradaki yerini korudu

Kempinski, Bursa Çelik Palas otelini işletmeye talip!

Çırağan Sarayı'nı işleten dünyaca ünlü otel zinciri Kempinski, Türkiye'nin bir diğer tarihi yapısı Bursa Çelik Palas otelini de işletmeye talip oldu  

Miras Mebran Çelik Yapı kimin  Haberi

Miras Mebran Çelik Yapı kimin 

Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Özoluk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü çadır ve branda imalatını, dagıtımını, pazarlamasını ve montajını yapmak. 2.Deniz semsiyesi, tente imalatı, alım satımı, dagıtımı, pazarlamasını yapmak. 3.Konusu ile ilgili malzemelerin alım satımı, ticareti, montajını yapmak, periyodik bakımlarını üstlenmek, malzeme alımı ve satımı yapmak, bu malzemelerin ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Miras Mebran Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres; İKİTELLİ OSB MAH.İSDÖK 7.BLOK SOK.İSDÖK SAN.SİT.7.BLOK NO.21...