23 / 05 / 2024

Mirsad İnşaat sultangazi

Mirsad İnşaat sultangazi

Mirsad İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Akça tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül 2013 tarihinde Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi açıldı!

Hakyap İnşaat Çelik İthalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kollik tarafından açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanlar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bilal Ceylan ve Hakan Ceylan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Gün tarafından kuruldu. 

DKY Sultangazi ve Çeliktepe projeleri 2018'de satışta!

138 konutluk DKY Sahil projesini dün satışa çıkaran DKY İnşaat Sultangazi ve Çeliktepe projelerini 2018 yılı içerisinde satışa sunacak.

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Emkafalt Beton Taahhüt İnşaat Ve Asfalt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi Şubesi 6 milyar 570 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Bebeto Tekstil Gıda Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Bebeto Tekstil Gıda Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Sultangazi 75. Yıl Mahallesi’ne Kapalı Yüzme Havuzu yapım çalışmalarına başlandı. İnşaat çalışmaları 4 bin 653 m2 alan üzerinde başlayan proje kapsamında kapalı yüzme havuzunun yanı sıra fitness salonları, pilates salonu ile otopark bulunuyor.

Mirsad İnşaat sultangazi Haberi

Mirsad İnşaat sultangazi

Mirsad İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Akça tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Mirsad İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mirsad İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres:Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi, 185. Sokak, No:1 Daire:1 B...