28 / 04 / 2024

mısırda nükleer santral inşa edilecek

mısırda nükleer santral inşa edilecek

Rusya ve Mısır arasında nükleer santral anlaşması imzaladı. Mısır, topraklarında inşa edeceği ilk nükleer santral için Rusya ile hükümetlerarası anlaşma imzaladı.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son dakika! Emtia piyasasında dalga boyu yükseldi! Değerli metaller yükseldi mi? 

Geçtiğimiz hafta karışık bir seyrin hakim olduğu emtia piyasasındaki son durum açıklandı. Peki altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son durum ne?

Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın! Buğday, arpa, mısırda Nisan şoku! Peş peşe açıklandı! 

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları hangi borsada kaç TL oldu? İşte borsa borsa 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Buğday, arpa ve mısırda son dakika! Peş peşe fiyatlar açıklandı! Çiftçiler hemen il il kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi son dakika güncel buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç lira oldu? Hangi borsada buğday, arpa ve mısır ne kadar? 

Buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

2023’le birlikte herkes buğday başta olmak üzere birçok tarım ürününde artış olup olmayacağını merak ediyor. Peki buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Tahıl koridoru arpa, buğday ve mısırın fiyatını düşürdü! İşte 8 Ağustos 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi

Tahıl koridorundan bir haftada 10 gemiyle 305 bin ton sevkiyat gerçekleşirken, bu proje Türkiye’de arpa, buğday ve mısırın fiyatlarını geçen aya göre düşürdü…

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

3. nükleer santral için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 22. Dünya Petrol Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, 3. nükleer santral için çalışmaların başladığını açıkladı.

İşte Apple Park'ın tasarım sırrı!

Nisan ayında Kaliforniya'daki Santa Clara Vadisi’nde kapılarını açacak olan Apple Park'ın tasarım sırrının altından ne var? İşte detaylar..

Nükleer santral inşaatı 14 bin kişilik istihdam sağlayacak!

Nükleer Sanayi Derneği Kurucu Üyesi Tuncer, nükleer santral projelerinin sadece inşaat sürecinde, reaktörlerin tasarımına bağlı olarak 12 ile 14 bin kişi istihdam sağlanabildiğini bildirdi.

mısırda nükleer santral inşa edilecek Haberi

mısırda nükleer santral inşa edilecek

Mısır, topraklarında inşa edeceği ilk nükleer santral için Rusya ile hükümetlerarası anlaşma imzaladı.

Rusya'nın resmi haber ajansı TASS'ta yer alan habere göre, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, anlaşmanın imza töreninden sonra Mısır basınına yaptığı açıklamada, Dabaa bölgesinde inşa edilmesi planlanan santral için gereken ödemenin, 35 yıl vadeli olarak santralin ürettiği elektriğin satışından elde edilen gelirle karşılanacağını belirtti. Kurulacak santralin Mısır'ı bölgede nükleer enerji konusunda önemli bir yere getireceğini dile getiren Sisi, “Bu anlaşmayla dünyaya ümidin ve barışın mesajını iletmek istiyoruz" dedi.



Yeni...