04 / 05 / 2024

Mıstaçoğlu Holding projeleri

Mıstaçoğlu Holding projeleri

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Sheraton Bishkek kapılarını açtı!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu’nun Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te hayata geçirdiği Sheraton Bishkek, dün hizmete açıldı.

Giresun Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı!

Giresun Müftüoğlu Camisi'nin temel çalışmaları başladı. Cami yaklaşık 2 bin 200 kişilik olacak ve toplam 72 metrekare kapalı alanı bulunacak.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu'ndan Kırgızistan’a otel yatırımı!

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Sheraton Bishkek Hotel 2019'da açılacak!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor. 

Mıstaçoğlu Holding projeleri Haberi

Mıstaçoğlu Holding projeleri

Türk iş insanları, yeni göreve atanan Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan ile online tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; online tanışma toplantısında, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ticari iş birlikleri ve fırsatları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye-Kırgızistan İş Konseyi Başkanı ve Mıstaçoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki amaçlanan yıllık dış ticaret hacminin toplamda 1 milyar dolar olduğundan bahsetti.

SERBEST BÖLGE PLANI

Toplantıda Kırgızistan'da lojistik serbest bölge kurulmasıyla ilgili konuşan Aydın Mıstaçoğlu, "Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Ticaret Bakanlığı tarafından geliştirilen, yurtdışında serbest bölgeler geliştirilmesi projesi kapsamında, Kırgızistan'da da bir serbest bölge kurulmasını konuştuk. Kırgızistan'da kurulacak bu serbest bölgede hedeflenen, ihracatçı Türk firmaların burada yer alması. Türk şirketlerinin bu serbest bölgeden tüm Orta Asya...