04 / 05 / 2024

Mıstaçoğlu Holding yatırım

Mıstaçoğlu Holding yatırım

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Bunu bilmeyen yatırımcı batacak! Hisse senedi yatırımcısı mısınız yoksa spekülatörü müsünüz? 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu borsa yatırımcılarını yakından ilgilendirecek bir açıklama yaptı. Ekonomist yatırımcıları uyararak hangi durumlarda batma riskleri olduğunu açıkladı. İşte o paylaşım...

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

O paralar hesaplara yatırılmaya başlandı! Acilen banka hesaplarınızı kontrol edin!

Pek çok kişinin merakla beklediği evde bakım paraları hesaplara yatırılmaya başlandı. Acilen banka hesaplarınızı kontrol edin...

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Gram altın 1.554 TL olacak diyen altının efendisi İslam Memiş tarihi açıkladı! O gün yatırımcılar bayram edecek!

Altının efendisi İslam Memiş, gram altının 1.554 TL olacağı tarihi açıkladı. O gün yatırımcılar bayram edecek!

Mıstaçoğlu Holding yatırım Haberi

Mıstaçoğlu Holding yatırım

Türk iş insanları, yeni göreve atanan Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan ile online tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; online tanışma toplantısında, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ticari iş birlikleri ve fırsatları hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye-Kırgızistan İş Konseyi Başkanı ve Mıstaçoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki amaçlanan yıllık dış ticaret hacminin toplamda 1 milyar dolar olduğundan bahsetti.

SERBEST BÖLGE PLANI

Toplantıda Kırgızistan'da lojistik serbest bölge kurulmasıyla ilgili konuşan Aydın Mıstaçoğlu, "Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Ticaret Bakanlığı tarafından geliştirilen, yurtdışında serbest bölgeler geliştirilmesi projesi kapsamında, Kırgızistan'da da bir serbest bölge kurulmasını konuştuk. Kırgızistan'da kurulacak bu serbest bölgede hedeflenen, ihracatçı Türk firmaların burada yer alması. Türk şirketlerinin bu serbest bölgeden tüm Orta Asya...