02 / 05 / 2024

Mıstaçoğlu Kırgızistan otel

Mıstaçoğlu Kırgızistan otel

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde bulunduran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

İş arayanlara müjde üstüne müjde! O Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Az önce açıklandı! Başvuru ekranı burada!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş arayanlara büyük müjdeyi verdi. Bakanlık, tam 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Şubat tarihinde yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

Kırgızistan'dan çatışmadan etkilenen evler için yardım talebi!

Kırgızistan, AGİT'ten Kırgızistan-Tacikistan sınırındaki çatışmadan etkilenen evler için Avrupa'dan yardım talebinde bulundu. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Mıstaçoğlu Kırgızistan otel Haberi

Mıstaçoğlu Kırgızistan otel

Türkiye’de bilişim, telekomünikasyon, mobil iletişim ve inşaat şirketlerini bünyesinde barındıran Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, Kırgızistan’da Sheraton Bishkek Hotel’i yatırımı yapıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre Kırgızistan’da 2012 yılında yatırımlarına başlayan 2013’te ülkenin ilk AVM’lerinden BishkekPark AVM ve BishkekPark Residence projelerini hayata geçiren Mıstaçoğlu Şirketler Grubu, dünya genelinde 129 ülkede 6 bin 700 oteli bulunan Marriott Grubu ile yaptığı anlaşma ile Sheraton Bishkek Hotel’i 2019 yılının ilk yarısında açmaya hazırlanıyor.

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te yer alan Sheraton Bishkek Hotel’in, Tanrı Dağları manzaralarına sahip olduğunu belirten şirket yatırımcıları, “Sheraton Bishkek Hotel, iş dünyasının kalbi Kievskaya Caddesi’nde yer alan BishkekPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üstünde 22 katlı yapısı ile Kırgızistan’ın en yüksek binası olacak. Toplam 17 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip Sheraton Bishkek Hotel standart,...