05 / 05 / 2024

mistral gayrimenkul

mistral gayrimenkul

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Belkahve Vergi Dairesi tarafından yapılan E-haciz işlemi hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO esas sözleşmesini yayınladı!

Mistral GYO İzmir Ticaret sicil Müdürlüğünde 14 Mart 2016 tarihinde tescil edilen ve 18 Mart 2016 tarih ve 9035 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilen esas sözleşmesini yayınladı.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Çeşme projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Mistral GYO Çeşme projesindeki son durum...

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Mistral GYO 2 gayrimenkul satışından 12.7 milyon TL gelir elde etti!

Mistral GYO, portföyünde yer alan 2 adet konutu KDV hariç 12 milyon 680 bin 949 TL tutarında sattı.

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO ilk 9 ayda ne kadar kira geliri elde etti?

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı 3. döneme ilişkin faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki ofisi 3.8 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 33.katta yer alan brüt 240 metrekare yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki gayrimenkulü 3 Mart 2021 tarihinde, KDV hariç 3 milyon 850 bin TL tutarla peşin olarak satıldı ve devir işlemleri tamamlandı. 

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO'nun 2 gayrimenkulü 6.4 milyon TL'ye satıldı!

Mistral GYO'nun portföyünde yer alan 2 adet bağımsız bölüm bugün 6 milyon 450 bin TL bedelle satıldı. İş bu işlemin en son ilan ettiği finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı yüzde 2,46 oldu. 

Mistral GYO İzmir Konak arsası 2020 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli; Konak İlçesi; Mersinli Mah. 8554 ada 6 parsel arsa vasıflı gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

mistral gayrimenkul Haberi

mistral gayrimenkul

2 Ağustos 2018 tarihinde Mistral GYO'nun banka hesaplarına, Belkahve Vergi Dairesi tarafından uygulanan e-haciz işlemi, şirket yöneticileri ve avukatlarınca, İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün düzenlediği İdari Para Cezası ile ilgili hukuk sürecinin devam ettiğine dair tevsik edici evrakın, ilgili vergi dairesi yetkililerine sunulması ve takibi sonucunda ortadan kalktı.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
02.08.2018 tarihinde şirketimiz banka hesaplarına, Belkahve Vergi Dairesi tarafından uygulanan e-haciz işlemi, şirket yöneticileri ve avukatlarınca, İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün düzenlediği İdari Para Cezası ile ilgili hukuk sürecinin devam ettiğine dair tevsik edici evrakın, ilgili vergi dairesi yetkililerine sunulması ve takibi sonucunda ortadan kalkmıştır.

Kamuoyunun bilgisine...