06 / 05 / 2024

Mistral Yapı Er Yatırım

Mistral Yapı Er Yatırım

Türkiye’nin turizm cenneti İzmir’de 216 metre yüksekliğindeki ofis ve otelden oluşan iki kulenin temelini bu ay atacak olan Mistral Yapı, otel projesi için Er Yatırım ile el sıkıştı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Öğer Mermercilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öğer Mermercilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öğer Mermercilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Er Grup Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde... Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak... Hemen bakın... Sakın başvuruları kaçırmayın...

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Mistral Yapı Er Yatırım Haberi

Mistral Yapı Er Yatırım



Kömür ve denizcilik alanlarında Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında bulunan Er Şirketler Grubu, kurduğu Er Yatırım ve Turizm şirketi ile markalı otel yatırımcısı olarak bir büyük projede daha yer alıyor. Türkiye’nin turizm cenneti İzmir’de 216 metre yüksekliğindeki ofis ve otelden oluşan iki kulenin temelini bu ay atacak olan Mistral Yapı, otel projesi için Er Yatırım ile el sıkıştı. Bayraklı ilçesinde inşa edilecek olan ve 2016 yılında bitirilmesi planlanan Mistral İzmir’de 8 katlı bir oteli yatırımları arasına ekleyen Er Yatırım, şehir içi otelcilikte bir numara olmayı hedefliyor.

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, yatırım alanı olarak 3-4 yıldız aralığında şehir içi iş otelciliğini belirlediklerini kaydetti. Türkiye’nin en önemli kentlerinden İzmir’de otel yatırımlarında arz açığı olduğunun altını çizen Çelikkanat, “Buradaki...