29 / 04 / 2024

mistral yapı Mistral İzmir

mistral yapı Mistral İzmir

Mistral Yapı 'nın prestij projesi Mistral İzmir, İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Proje detaylarının anlatıldığı geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'nun dışında 400 özel davetli katıldı

Mistral GYO Çeşme projesinin ruhsatı alındı! 

Mistral GYO Çeşme projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sakarya Boyalık'ta hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatları bugün alındı. İşte detaylar...

Haydar İnanç hangi şirketlerde çalışıyor? Mistral GYO’da hangi alanda görev alıyor?

Haydar İnanç kimdir? Hangi şirketlerin ortağı olarak çalışıyor? Mistral GYO’da ne iş yapıyor? İşte Haydar İnanç ile ilgili merak edilenler...

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan arsa Doğan Koç İnşaat'ın hayata geçireceği projenin yapı ruhsatı belediyece onaylandı ve inşaat süreci başladı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO Kuşadası'ndan 2 arsa aldı! 

Mistral GYO tarafından Aydın Kuşadası'ndaki 2 arsanın yüzde 50'si satın alındı. İmzalanacak protokol kapsamında her bir arsa için arsa sahibine 25 bin avro, toplam 50 bin avro kaparo ödemesi yapılacak. 

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO'nun 2 gayrimenkulü 6.4 milyon TL'ye satıldı!

Mistral GYO'nun portföyünde yer alan 2 adet bağımsız bölüm bugün 6 milyon 450 bin TL bedelle satıldı. İş bu işlemin en son ilan ettiği finansal tablolarda yer alan aktif büyüklüğüne olan oranı yüzde 2,46 oldu. 

Mistral GYO 8.7 milyon TL satış işlemi gerçekleştirdi!

Mistral GYO'nun satım işlemleri toplam 4.054.909,25  TL, kiralama işlemleri ise toplam 8.863.210,19 TL olacak şekilde gerçekleşti.

Mistral GYO İzmir Konak arsası 2020 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli; Konak İlçesi; Mersinli Mah. 8554 ada 6 parsel arsa vasıflı gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Mistral GYO Mersinli 8623 ada 21 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Mistral GYO 3. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Mistral GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 dönemine ait gelir tablosu, 2020 yılı 3. dönem kurum geçici vergi beyannamesi ekinde Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne sunuldu.

mistral yapı Mistral İzmir Haberi

mistral yapı Mistral İzmir


Mistral Yapı'nın prestij projesi Mistral İzmir, İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Proje detaylarının anlatıldığı geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun dışında 400 özel davetli katıldı. Mistral Yapı Başkanı Önder Türkkanı, "Hepimizin gurur duyacağı, prestijli bir eser ortaya çıkarmak istedik. Ortakların tamamına yakın kısmı bu projede konut ya da ofis sahibi. Biz müşteri değil, yaşamı paylaşacağımız komşu arıyoruz" dedi. Kocaoğlu ise, Mistral ortaklarından iş hayatında 50'nci yılına giren Lucien Arkas'ın Manda Çayı'nın peyzaj uygulamasını üstlenmek istediğini söyledi, "Bu alana Lucien Arkas isminin verilmesini önereceğim" dedi.  Kocaoğlu'nun sürpriziyle duygulanan Arkas, teşekkürlerini dile aetirdi. 



Posta...