02 / 05 / 2024

Mistral Yapı otel projesi

Mistral Yapı otel projesi

Bayraklı ilçesinde inşa edilecek olan ve 2016'da bitirilmesi planlanan Mistral İzmir'de 8 katlı bir oteli yatırımları arasına ekleyen Er Yatırım, şehiriçi otelcilikte bir numara olmayı hedefliyor...

Mistral Yapı, otel projesi için Er Yatırım ile el sıkıştı!

Türkiye’nin turizm cenneti İzmir’de 216 metre yüksekliğindeki ofis ve otelden oluşan iki kulenin temelini bu ay atacak olan Mistral Yapı, otel projesi için Er Yatırım ile el sıkıştı.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı mecliste!

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Mistral Yapı otel projesi Haberi

Mistral Yapı otel projesi

İzmir'de 216 metre yüksekliğindeki ofis ve otelden oluşan iki kulenin temelini bu ay atacak olan Mistral Yapı, otel projesi için Er Yatınm ile el sıkıştı. Bayraklı ilçesinde inşa edilecek olan ve 2016'da bitirilmesi planlanan Mistral İzmir'de 8 katlı bir oteli yatırımları arasına ekleyen Er Yatırım, şehiriçi otelcilikte bir numara olmayı hedefliyor.Genel Müdür Ferzan Çelikkanat, yatırım alanı olarak 3-4 yıldız aralığında şehiriçi iş otelciliğini belirlediklerini hatırlattı. 


Bugün...