05 / 05 / 2024

MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat

MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat

MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çelebi, Nezahat Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Hadımköy 1/1000 ölçekli imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Turgut KAmil Yılmaz tarafından kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Uğur Karadağ tarafından kuruldu.

MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat Haberi

MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat


MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çelebi, Nezahat Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta kuruldu. 


MK Proje Uygulama ve Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı...