21 / 05 / 2024

mmc sanayi gyo oluyor

mmc sanayi gyo oluyor

MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş, 2013 yıl sonuna kadar sermayesini artırarak şirketin yeniden yapılandırılması ve gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürülmesi için çalışma başlatıyor...

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini 244 milyon TL'ye alıyor!

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini yüzde 15 iskontolu şekilde 244 milyon TL'ye satın alıyor. İşte detaylar...

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Halk GYO'nun 350 atölyelik sanayi sitesi projesine 5 bin talep geldi

Dilovası'nda 133 bin metrekare alanda, toplamda 6 milyar liraya mal olacak sanayi sitesi projesine 5 bin ön talep geldiği belirtilirken, projenin lansman fiyatının 30 bin TL / m2 olduğu ifade edildi. Proje için Halkbank özel kredi imkanı sunuyor.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emita Grup Elektrik Mekanik Mimarlık İnşaat Taahhü Ve Mmc Mühendislik Elektrik Elektromekanik Sanayi tarafından kuruldu.

mmc sanayi gyo oluyor Haberi

mmc sanayi gyo oluyor


MMC'den yapılan açıklama şöyle:


Şirket Yönetim Kurulu'muzun bugün yaptığı toplantısında;


Şirket Yönetim Kurulu'muzun 19.03.2013 tarih ve 2013/11 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketin yeniden yapılandırılması ve gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürülmesi için çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir.


Bu konu kapsamında, gerek ticaret unvanında "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" ibaresinin yer alması gerekse esas sözleşmenin Sermaye Piyasası Kanunu ve III-48.1 Sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" hükümlerine uygun şekilde değiştirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. 


Yapılan çalışmalar kapsamında, Şirketimiz 2013 yılı sonuna kadar sermayesini artırarak öz sermayesini güçlendirmeyi hedeflemiş ve bu yönde şirket aktifine öncelikle ve ağırlıklı olmak üzere ülkemizde gelişmekte olan sektörlerden turizm sektöründe ve aynı zamanda fırsat olan gayrimenkul geliştirmeye yönelik diğer sektörlerde devam etmek istediğinden ayni sermaye olarak şirketimizin portföyüne otel binası / binaları...