21 / 05 / 2024

mmc sanayi yönetim kurulu

mmc sanayi yönetim kurulu

MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş, 2013 yıl sonuna kadar sermayesini artırarak şirketin yeniden yapılandırılması ve gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürülmesi için çalışma başlatıyor...

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taşkıran tarafından kuruldu.  

Damm Yönetim Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Damm Yönetim Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Damm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

mmc sanayi yönetim kurulu Haberi

mmc sanayi yönetim kurulu


MMC'den yapılan açıklama şöyle:


Şirket Yönetim Kurulu'muzun bugün yaptığı toplantısında;


Şirket Yönetim Kurulu'muzun 19.03.2013 tarih ve 2013/11 sayılı yönetim kurulu kararı ile Şirketin yeniden yapılandırılması ve gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürülmesi için çalışmaların başlatılmasına karar verilmiştir.


Bu konu kapsamında, gerek ticaret unvanında "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" ibaresinin yer alması gerekse esas sözleşmenin Sermaye Piyasası Kanunu ve III-48.1 Sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" hükümlerine uygun şekilde değiştirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. 


Yapılan çalışmalar kapsamında, Şirketimiz 2013 yılı sonuna kadar sermayesini artırarak öz sermayesini güçlendirmeyi hedeflemiş ve bu yönde şirket aktifine öncelikle ve ağırlıklı olmak üzere ülkemizde gelişmekte olan sektörlerden turizm sektöründe ve aynı zamanda fırsat olan gayrimenkul geliştirmeye yönelik diğer sektörlerde devam etmek istediğinden ayni sermaye olarak şirketimizin portföyüne otel binası / binaları...