02 / 05 / 2024

M.Muharrem Tırımoğlu

M.Muharrem Tırımoğlu

Akuza Yapı Tekstil Medikal Elektronik Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Muharrem Tırımoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

A101'de çılgın indirim! 1 kg çaykur çay 64 TL, tüm piliç 29 TL, 30'lu yumurta 58 TL! 22 ekim 2022 fiyat listesi

A101 haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Paylaşılan katalogda 1 kg ÇAYKUR çay 64 TL, tüm piliç 29 TL, 30'lu yumurta 58 TL fiyatlarıyla dikkat çekti.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Başkurt Otelcilik Turizm Emlak Müşavirliği Geri Dönüştürülebilir Ürünler San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Başkurt tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı'nın hastaneye dönüştürülmesi için öneri!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok boş ve kapalı alanı bulunan Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici hastaneye dönüştürülmesini istedi…

Mevlüt Çavuşoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

İnşaat sektörünün da canlanmaya başladığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yabancıların mülk alımlarının artması için oturum verme, vatandaşlık verme gibi teşvik edici düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl dönüştürülür?

Gayrimenkullerde birden fazla sahip bulunması halinde mülkiyet türü elbirliği veya paylı mülkiyet olabiliyor. Peki, elbirliği mülkiyeti paylı mülkiyete nasıl dönüştürülür?

Aziz Kocaoğlu: İmar mikser değildir, sürekli karıştırılmaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" şeklinde açıklama yaptı.

14 milyon hektar arazinin toplulaştırılması lazım!

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu, "Acil olarak 14 milyon hektar alanın arazi toplulaştırılması çalışmalarının yapılması zaruri görülmektedir." dedi.

Batman Çamlıtepe'de DDY rayları ve sulama kanalı ulaşımı zorlaştırıyor!

Çamlıtepe mahallesi, DDY rayları ile DSİ sulama kanalları arasına sıkışan tek semt. Ulaşımın kolaylaştırılmasını isteyen semt sakinleri; “Etrafımızda raylar ile sulama kanalı var. Kanal ile raylara geçit istiyoruz” dediler.

Beyoğlu Halıcıoğlu Kilisesi semt konağına mı dönüştürüldü?

Beyoğlu Belediyesi, Halıcıoğlu Kilisesi’ni semt konağına çevirdi. Ha­lı­cı­oğ­lu Ma­hal­le­si Ta­kaç So­ka­k’­ta bu­lu­nan ta­ri­hi ki­li­se, Alev Of­lu­oğ­lu Çık­sa­lın Semt Ko­na­ğı­’na dö­nüş­tü­rül­dü. Semt ko­na­ğın­da eğ­len­ce or­ga­ni­zas­yon­la­r

Türk müteahhitlik sektörünün Rusya'daki kaybı ne kadar?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, "Rusya'nın açıkladığı yaptırım paketinin Türkiye ekonomisine en az 6,5 milyar dolarlık ek yük getireceği görülmektedir" değerlendirmesinde bulundu.

M.Muharrem Tırımoğlu Haberi

M.Muharrem Tırımoğlu

Akuza Yapı Tekstil Medikal Elektronik Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Muharrem Tırımoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 


Akuza Yapı Tekstil Medikal Elektronik Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akuza Yapı Tekstil Medikal Elektronik Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Cağaloğlu, Alemdar Mahallesi, Nuruosmaniye Caddesi, No:17/19 Eser İşhanı Kat:3...