19 / 05 / 2024

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hıfzı Alp Karaağaç imzasıyla kuruldu.

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bosslord Ofis Yönetimi Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ercin tarafından kuruldu.

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Muradlı tarafından kuruldu.

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hıfzı Alp Karaağaç imzasıyla kuruldu.

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi Haberi

Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi


Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hıfzı Alp Karaağaç imzasıyla kuruldu. 


Mob Ofis Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Şirketin amaç ve konuları, kanunen yasaklanmamış olan ve esaslı noktaları belirtilmiş ve tanımlanmış bir şekilde aşağıdaki şekildedir 1) Şahıslara ait gayrimenkullerin 3. Şahıslar nam ve hesabına idaresine ilişkin olarak taşınmaz ve taşınmaz yönetim hizmetleri, bunların kiralanması, kiraların tahsil edilmesi, aidatların toplanması, elektrik, su, doğalgaz, telefon ve diğer teknik ve mekanik tesisatları ile ilgili tesis, tamir, tadilat ve bakımların yapılması, apartman ve site yöneticiliği, peyzaj, bahçe düzenleme, çimlendirme, ağaçlandırma, sulama hizmetleri, haşere kontrolü bunların yok edilmeleri ve üremelerinin durdurulması  ve gerekli hijyen ve koruma tedbirlerinin alınmasını temin ve organize etmek...