03 / 05 / 2024

mobilya 2017 istihdam

mobilya 2017 istihdam

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor.

2017’de Türkiye’de en çok Iraklılar konut aldı!

2017 bütçe performansı beklentilerden olumlu gerçekleşti. Merkez Bankası, faiz oranlarında değişikliğe gitmedi, enflasyon vurgusunu artırdı. Ekimde işsizlik oranları gerilerken, istihdam son 1 yılda 1 milyon 378 bin kişi arttı...

Türkerler Holding'e İstihdam Özel Ödülü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan istihdam seferberliğinde, 2017 yılında toplam 11 bin 241 yeni istihdam yaratan Türkerler Holding İstihdam Özel Ödülü ile ödüllendirildi.

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adnan Yiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

TÜİK, 2017 yılının ikinci çeyreğine ilişkin İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı.İnşaat istihdam endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,1 azaldı.

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

Mobilyada uygulanan KDV indirimleri satışlara yansıdı. Mobilya satışları yüzde 40 artarken, 30 binlik ek istihdam yaratıldı.

İnşaat sektöründe yüzde 6,5 istihdam sağlandı!

İstihdam edilenlerin sayısı 2017 yılı Ocak döneminde, bir önceki yılın aynı dönemine göre 397 bin kişi artarak 26 milyon 672 bin kişi oldu. Bu dönemde, istihdam edilenlerin yüzde 6,5’i inşat sektöründe yer aldı.

Fuzulev, 2017'de 300 kişilik istihdam sağlayacak!

Fuzulev, Antalya'da düzenlediği toplantıda 2017 yılı hedeflerini açıklayarak, yıl sonunda 300 kişiyi istihdam edeceklerini belirtti.

Türk inşaat sektörü yurt dışında istihdam sağlayacak!

2017 için "zor bir yıl' değerlendirmesi yapılsa da Türk şirketlerinin yatırımları tam gaz devam ediyor. Türk şirketleri sadece Türkiye'de değil yurtdışında da pek çok kişiye istihdam sağlıyor.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.

mobilya 2017 istihdam Haberi

mobilya 2017 istihdam

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor. Yenidünya gereği sektörün teknolojiyle buluşmasının kaçınılmaz olduğunu belirten MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, mobilya sektörünün Ar-Ge destekli inovatif ürünlerin altına imza atması gerektiğini ve yeni teknolojileri hem ürünlerde hem de üretim sisteminde kullanmanın sektörün geleceğine fayda sağlayacağını söyledi. 


Tüm dünya teknolojinin hızına yetişmeye çalışırken markalar da bu hıza ayak uydurmaya çalışıyor. Her gün müşteri beklentilerine göre şekillenen ürünlere teknolojiyi dahil etmek ise şart. Bu farkındalıkla sürekli kendini yenileyen teknolojinin satın alma alışkanlıklarını değiştirdiğinin altını çizen MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, uzun dönemli stratejilerle birlikte mobilya markalarının gündemini Endüstri 4,0’ın meşgul ettiğini söyledi.


“Son teknolojiyle kurulmuş...