07 / 05 / 2024

mobilya atölyesi yangın

mobilya atölyesi yangın

Mobilya mağazalarının bulunduğu 312. Sokak'ta, oturma grubu üretimi ve satışı yapan atölyenin depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında 1'i itfaiye görevlisi, 4 kişi dumandan etkilendi.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Atıl   Fidan tarafından kuruldu. 

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

V Studıo Aydınlatma Tasarım Ve Proje Atölyesi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varol tarafından kuruldu. 

Çağatay Ulusoy villasının bir odasını seramik atölyesi yapacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Zekeriyaköy'deki villasının bir odasını seramik atölyesi haline getirecek.

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yta Yapısal Tasarım Atölyesi Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Ali Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye’de kuruldu. 

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

Vizyon Atölyesi'nden Kentsel Bulmaca!

Vizyon Atölyesi'nin Kentsel Bulmaca'sıyla mahallerde çok eksik olan park, açık alan, eğitim, sağlık ve ibadet gibi sosyal donatı alanlarının mevcut yapılara minimum müdahale edilerek yaratılması hedefleniyor.

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

mobilya atölyesi yangın Haberi

mobilya atölyesi yangın


 Gaziemir'de mobilya üretim atölyesinde çıkan yangında 1'i itfaiye görevlisi, 4 kişi dumandan etkilendi.


Mobilya mağazalarının bulunduğu 312. Sokak'ta, oturma grubu üretimi ve satışı yapan atölyenin depo bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yarım saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alındıktan sonra söndürüldü. Bu sırada çalışanlar, binadan tahliye edildi. Yangında 1 itfaiye görevlisi ile 3 işçi dumandan etkilendi. Olay yerinde bekletilen ambulansta ilk müdahalesi yapılan 4 kişi, hastaneye kaldırıldı. İşçilerin ellerinde yanıklar meydana geldiği belirtildi.


İtfaiye yetkilileri, yangının depo bölümünde bulunan ve mobilya yapımında kullanılan yanıcı maddelere ulaşmadan söndürüldüğünü, olası facianın önüne geçildiğini belirtti. 


Söndürme çalışmalarını Kaymakam Şerafettin Tuğ ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Grup Başkanı Fuat Barandır da izledi. Çevrede korkuya neden olan yangında büyük çapta...