18 / 05 / 2024

Mobilya renkleri trendleri

Mobilya renkleri trendleri

MOSDER, 2015’in ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Bahar ve yaz aylarında mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor.

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

İder Mobilya ile yeni yıl renkleri ve ışıltısı evlerinizde!

İder Mobilya, 2017 kış ürünlerinde ön plana çıkan trendler, evinde yalınlığı ve şıklığı tercih edenlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor.

2017 dekorasyon trendleri ve iç mekan renkleri!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Bölgelere göre dekorasyonda trend renkler!

Dekorasyonun belirleyici öğelerinden biri olan renk faktörü üzerine devamlı konuşuyoruz. Renkleri, trendleri tartışıp duruyoruz ama her seferinde tartışılmaz olduğunu da görüyoruz. İnsanlar dekorasyonda kendi trendlerini kendileri yaratıyor.

İder Mobilya, Sardis Koltuk Takımıyla zıt renkleri evlere taşıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerin çehresini değiştiren İder Mobilya, Sardis koltuk takımlarıyla hardal ve krem renginin müthiş uyumunu evlerine taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya, Effect Halkla İlişkiler'i seçti!

Tasarımlarıyla trendleri belirleyen, Türkiye mobilya sektörünün öncü firması Doğtaş Kelebek Mobilya, iletişim danışmanlığı için, Türkiye’nin deneyimli ve uzman iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler ile anlaştı.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..

Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek!

ZOW Türkiye Genel Müdürü Aykut ENGİN, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst RUDOLPH ve de Trendsetter Adnan SERBEST’in katılımı ile gerçekleşen lansman yoğun ilgi gördü.Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek.

Konutların küçülmesi mobilya trendlerine yansıdı!

Konutlarda değişen trendler ile metrekarelerin küçülmesine neden olurken, küçülen metrekareler de mobilya trendlerine yansıdı. Ailelerin küçülmesi, tek yaşayan kişi sayısının artması konutta trendleri de değiştirdi...

Memduh Boydak: Mobilya'da trendleri biz belirliyoruz!

Boydak Holding Mobilya Grubu, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan ‘İstanbul Mobilya Fuarı’nda İstikbal, Bellona ve Mondi markalarıyla katılıyor...

Mobilya renkleri trendleri Haberi

Mobilya renkleri trendleri

Zamanın ruhuna göre değişen moda ve trendler ev dekorasyonuna da yansıyor. Mobilya trendlerini yakalamak isteyenler de özellikle kombinlenebilen mobilyaları tercih ediyor ve evlerine kendi tarzını yansıtmak istiyor. Markalı mobilya üreticileri de tüketicilerin bu isteğine karşılık vererek mobilya tasarımlarını farklı tarzlara hitap edilecek ve kombinlenecek şekilde sunuyor. Aksesuar seçeneklerini de artıran markalı mobilya üreticileri ev dekorasyonunda moda olanı takip ediyor, tüketicilerin nabzını tutuyor. 



Türkiye mobilya sektörüne yön veren MOSDER yılın ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Baharın yüzünü göstermeye başladığı bu günlerde mobilyalarda bahar havası esmeye başladı. Doğal renklerin çiçekli desenlerle kombinlendiği, ahşap detayların ön plana çıktığı mobilyalar her zevke ve tarza uygun şekilde evleri dekore edilebilecek. 



Evlerde “Country” tarzı hakim olacak

Huzur veren natürel ve pastel tonlarının çiçek ve ekose desenleriyle detaylandığı, ahşabın...