06 / 05 / 2024

Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi açılışı

Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi açılışı

Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi Cumartesi günü saat 1100'de açılacak. Bursa Ahnira Otel'de BTSO ev sahipliğinde düzenlenecek Gala yemeğine dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid de katılacak.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mariam Zakar tarafından kuruldu.

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin  TL sermaye bedeli ile Orçun Erkoç tarafından kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Tasarımı ve fiyatı belli oldu iddiası! S23 bekleyenler sabredin az kaldı

Samsung'un merakla beklenen S23 serisi için geri sayım devam ederken tasarımı ve fiyatı ile ilgili bilgiler de sızıntı yoluyla yayılmaya başladı. S23'ün çıkmasına çok az bir süre kala Android'in kralı olarak tanımlanan model için heyecan doruğa çıkmış durumda. Peki  Samsung'un fiyatı ne kadar olacak

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Data Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Halıl Bursalı tarafından kuruldu.

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ras Proje Tasarım Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sarı tarafından kuruldu.

Levon Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Levon Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de Ferhan Ahmedoğlu tarafından kuruldu.

Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi açılışı Haberi

Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi açılışı

AÇILIŞ CUMARTESİ 

İnegöl Mobilya Sanayicileri Demeği Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa ve İnegöl basınını da katılımıyla Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Atölye İnegöl - Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi projesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. 




İNEGÖL'ÜN YENİ BİR AMACI VAR Uğurdağ; "Bildiğiniz gibi İnegöl mobilya sektöründe her geçen gün ağırlığını arttıran ve hem nihai tüketici hem üretici nezdinde takip edilen, ne yapacağı merak edilen bir konuma geldiBu konuma ulaşmamızda ki en önemli etken bizim üreticilerimizin tasarıma verdikleri önemdir. Bugüne kadar Türk mobilya sektöründe trendleri belirleyen konumda olan İnegöl şimdi yeni bir amaç yüklenmiş durumda" dedi. 



İNEGÖL TASARIMIN DA MERKEZİ OLACAK 

Artık İnegöl'ün ülkemizde tasarımın merkezi konumuna aday olduğunu vurgulayan Yavuz Uğurdağ; "BEBKA desteği ile birlikte ortaya koyduğumuz Atölye İnegöl Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi projemiz...