07 / 05 / 2024

mobilya yatırımı

mobilya yatırımı

Türkiye'den yatırım yoluyla vatandaşlık alımı yabancılara konut satışını artırdı ve mobilya sektörünü canlandırdı.

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Doğanlar Yatırım Holding'ten kınama mesajı!

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Hedefim Group bu yıl mobilyaya yatırım yapacak!

Mobilya, inşaat alanında sekiz farklı markaya imza atan Hedefim Group, bu yıl özellikle mobilya alanında yatırım yapacak. Şirket bu kapsamda ilk kez gerçekleştireceği mobilya ihracatı için geri sayıma başladı.

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi kuruldu!

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi, Cem Kurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri.

İGİAD’lı İşadamlarından Sudan’a yatırım!

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği önderliğinde Sudan Cumhuriyetine gezi düzenleyen işadamları yatırım yapma kararı aldı.Yatırımın ağırlıklı olarak tekstil, mobilya ve tarım sektörlerinde olacağı açıklandı.

Bülent Arınç: Kıbrıs'a daha fazla yatırım yapılsın!

Eskişehir merkezli Cardin Concept İzko Mobilya Mağazası, Girne'den sonra ikinci şubesini Lefkoşa'da açtı. Mağazanın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Annç yaptı. Arınç; "Kıbrıs'a daha fazla yatırım yapılsın" dedi...

Günep Grup, 35 milyon TL yatırım bedeliyle 2 proje yapacak!

Mobilya, inşaat ve tarım sektörlerinde faaliyet gösteren Günep Grup. bu yıl iki yeni inşaat projesine başlamaya hazırlanıyor. Firmanın yapmayı planladığı projelerin yatırım bedeli 35 milyon TL civarında olacak

Vivense.com, ilk senesinde 3. yatırımını aldı!

Türkiye’nin online mobilya mağazası Vivense.com, birinci yaşını kutlarken, başarısını aldığı yeni yatırımla taçlandırdı. Böylece bir yıl içinde aldığı üçüncü yatırımla Vivense.com’un toplam yatırım tutarı 5 milyon TL’yi aştı.

mobilya yatırımı Haberi

mobilya yatırımı

Türkiye'den yatırımla vatandaşlık alan yabancı sayısı temmuzda yaklaşık bin oldu. Yabancılara konut satışı da bu yılın 7 ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 64,5 yükselerek 24 bine ulaştı. Temmuz ayında yabancıya konut satışı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46,7 artarak 2 bin 858'den 4 bin 192 oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yabancılara satışı yapılan konut sayısında yaşanan artışın, mobilya sektörün, canlandırdı. Irak ve Suudi Arabistan gibi Orta Doğu ülkelerinden gelenler ise Türk üreticilerinin yaptığı mobilyalara büyük ilgi gösterdi.

- Diziler Türk ürünlerine talebi artırıyor

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Nuri Gürcan,  yabancılara satışı sunulan konutların mobilya satışlarına olumlu etkisi olduğunu sözlerine ekleyerek, "Yabancılara konut satışının satışlarımızı yüzde 10-20 bandında arttırdığını söyleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Türk dizilerinin yurt dışında...