19 / 05 / 2024

Mobilyada tercih edilenler

Mobilyada tercih edilenler

Klasik mobilyaları sanılanın aksine gençler de tercih ediyor. Klasik mobilyayı vazgeçilmez kılan sebepler neler ? Bu parçaları nasıl kombinlemeli ?

En çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu: Ocak-Mart 2024 döneminde 120 bin 699 adet satıldı!

Asfaltın yanı sıra farklı arazi koşullarında kullanılabilen SUV (Sport Utility Vehicle) otomobiller, sedanı tahtından etti ve zirvede kalmayı sürdürdü. İşte otomobil satış rakamları...

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

Dacia Duster'a dev indirim geldi! Bu fiyatı gören bayilere koşacak! İşte 26 Eylül 2023 Dacia Duster fiyat listesi

Dacia Duster, uygun fiyatı ile SUV araba sevenler tarafından en çok tercih edilenler arasında geliyor. Eylül ayında güncellen Dacia Duster'ın fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Dacia Duster'a dev indirim geldi. Dacia Duster 26 Eylül 2023 listesi.

Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli belli oldu! İşte en çok tercih edilen otomobil markaları...

Otomobiller içerisinde en çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu.  SUV otomobiller, 292 bin 843 adet satış rakamıyla yüzde 49,8 seviyesine ulaştı. Peki Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri hangileri? En çok tercih edilen otomobil markaları hangisi? 

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

BİM'de kışlık ayakkabı 219 TL,  sweatshirt 189 TL, oduncu gömlek 135 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. En çok tercih edilenler arasında yer alan kışlık ayakkabı 219 TL,  sweatshirt 189 TL,  oduncu gömlek 135 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM'de akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL, saç kurutma makinesi 229 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market 10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. En çok tercih edilenler arasında yer alan akıllı saat 159 TL, kahve makinesi 459 TL ve saç kurutma makinesi 229 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyatı aralık ayında ne kadar oldu? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Geniş ailelerin en çok tercih ettiği otomobiller arasında yer alan Ford Tourneo  Courier  ve Transit Courier'in fiyat listesi merak ediliyor. Bu otomobiller piyasada bir çok rakibinin olmasına karşılık en çok tercih edilenler arasında. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyat listesi.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Bu otomobiller benzin zammına kafa tutuyor

Hybrid ve elektrikli otomobil teknolojisindeki devam eden gelişmelere rağmen, klasik motorlar hala en çok tercih edilenler devam ediyor. Peki en az benzin yakan araçlar hangileri ve kaç liradan satılıyor?

Ford Kuga 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Ülkemizde SUV segmenti otomobillere karşı her geçen gün ilgi daha da artıyor. Ford Kuga modeli de SUV sınıfı bir otomobil olduğu için en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bizde sizler için Ford Kuga'nın özellikleri ve fiyat listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Samsung Alttan Donduruculu Buzdolabı Modelleri ve Mart 2022 Fiyat Listesi…

Samsung markasına ait ürünler birden çok kategoride ilk tercih edilenler arasında. Beyaz eşya kategorisinde de Türkiye’deki başarısı ortada. Sizler için Samsung alttan donduruculu buzdolabı modelleri ve fiyatlarını derledik…

Mobilyada tercih edilenler Haberi

Mobilyada tercih edilenler

Mobilyalarda geçtiğimiz yıllarda modern ve sade tasarımlara kayan ibre son birkaç yıldır yine klasik tarza işaret ediyor. Kimileri bunda Arap baharı etkisinin olduğunu savunsa da klasik mobilyaları vazgeçilmez kılan onlarca sebep var. "Aman evim müzeye dönmesin." diye korkan gençler de yok değil. Onlar için de klasik parçaların modern aksesuarlarla kombinlendiği farklı seçenekler mevcut. Klasik mobilya alırken nelere dikkat etmeli, yeni trendler neler? Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat'tan dinledik.



Fonksiyonel ve tarz sahibi mobilyalar

 Son yıllarda yapılan konut projelerindeki odaların küçülmesinin artık insanları hem gösterişli hem de fonksiyonel mobilyaları tercih etmeye sevk ettiği görüşünde Murat Erat: “Oda sayılarının kısıtlı olması, insanları evlerine gelen misafirleri salonda ağırlama ihtiyacını doğurdu. Bu da açıldığında çift kişilik rahat bir yatak olabilen fonksiyonel kanepelere...