15 / 05 / 2024

MOBSAD Barış Görgüç kim

MOBSAD Barış Görgüç kim

MOBSAD Genel Sekreteri Barış Görgüç, hangi okullardan mezun oldu? Barış Görgüç sektöre ne zaman ve nasıl girdi? İşte biyografisi ile birlikte Barış Görgüç kimdir? sorusunun cevabı...

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gölgeli tarafından kuruldu.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

İlk 9 ayda 128 ürünü millileştiren Aselsan'ın bilançosu açıklandı

Dünya genelinde 80 ülkeye satış yapan Aselsan ilk 9 aylık bilançosunu açıkladı. Bu dönemde 128 ürünü millileştiren şirket net karını yüzde 83 artırdı. Şirket Genel Müdürü Haluk Görgün, yılın son çeyreğinde de güçlü bilanço ve öz kaynaklarıyla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Air World Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air World Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Gökçen tarafından kuruldu.

MOBSAD Barış Görgüç kim Haberi

MOBSAD Barış Görgüç kim

Barış Görgüç kimdir?


1976 yılında İzmir’de doğan Barış Görgüç, devlet memuru olan babasının görevi nedeniyle ilk, orta ve lise öğrenimini dört farklı il ve altı okulda okuyup Denizli Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 


Burslu olarak girdiği Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde Lisans ve Yüksek Lisans yaptıktan sonra Marmara Ünv. İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Kıbrıs Sorununun Ortaya Çıkışı 1945 – 1954 (The Emergence of Cyprus Problem 1945 – 1954) adlı master teziyle mezun oldu. Hâlihazırda Corporate Governance alanında MBA derecesi aldığı Preston Ünv. İş İdaresi alanında doktora çalışmalarını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra Stratejik Araştırmalar Enstitüsü (SAREN)’nde yaptığı Uluslararası İlişkiler Doktora çalışması tez aşamasındadır. Uluslararası ilişkiler ve iş alanında doktora çalışmaları devam etmektedir.


Eğitim – öğretim hayatı ile iş hayatını 15...