07 / 05 / 2024

MOD Bahçelievler metrekare fiyatı

MOD Bahçelievler metrekare fiyatı

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan projeler, yatırımcıların gözdesi konumunda bulunuyor. Bu projeler arasında öne çıkan MOD Bahçelievler, 5.900 TL’lik lansmana özel metrekare birim fiyatıyla avantajlı yatırım imkanı sunuyor.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Bahçelievler Efes Pilsen bira fabrikası ve arsası satılıyor!

Investin ile CBRE, Anadolu Efes'in Merter ve Bahçelievler arasında bulunan ana oluşum aksı Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan alan toplam 120 bin 175 metrekare büyüklüğündeki bira fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satışı peşin olarak yapılacak...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Luxera Bahçelievler'de 120 ay 0.49 faizle!

Luxera Bahçelievler projesinde toplam 110 konut ve 4 bin metrekare ticaret alanı yer alıyor. 84 ay 0 faiz ve 120 ay 0.49 faiz fırsatı sunulan projede taksitler 2 bin 600 TL'den başlıyor.

Memorial Bahçelievler Hastanesi açıldı!

Memorial Bahçelievler Hastanesi hizmete açıldı. Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Genç, "Bu hastanemiz 72 bin metrekare 15 tane ameliyathanesi, 49 yoğun bakım ünitesiyle 320 yatak kapasitesine ulaşacak." dedi. 

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

Mod Bahçelievler'in inşaatı yüzde 90 tamamlandı!

Yüzde 40'ı satılan Mod Bahçelievler projesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor...

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

NEF Bahçelievler Projesi ödeme şartları!

NEF Bahçelievler Projesi ödeme şartları kapsamında projede 0,42'den başlayan faiz oranlarıyla ev sahibi olunabiliyor. Proje 45 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Esta Bahçelievler Konutları iletişim!

Esta Bahçelievler teslim tarihi 28 ay sonra olarak planlanıyor. İnşaat alanı 136 bin 69 metrekare olan Esta Bahçelievler projesi 27 bin 602 metrekare alan üzerinde inşa edilecek...

MOD Bahçelievler metrekare fiyatı Haberi

MOD Bahçelievler metrekare fiyatı

Gayrimenkul değerleme firmalarının gerçekleştirdiği araştırmalar, Basın Ekspres Yolu’nda yer alan projelerin yatırımcılara ortalamanın üstünde kazandırdığını ortaya koyuyor. 2015 yılı itibariyle %20’ye yakın değer kazanan Basın Ekspres Yolu’nda yer alan markalı konut projelerinin, 2016 yılı sonunda çok daha yüksek bir değer artışı sağlayacağı öngörülüyor.


Kent içinde yeni bir merkez konumunda

Basın Ekspres Yolu, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun ortasında yer alması nedeniyle ulaşım altenatifleri açısından önemli bir konuma sahip bulunuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının da yürütüldüğü bölgede, yeni konut geliştiricileri erişilebilir arsa stoğunun bulunması nedeniyle yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Aks boyunca sanayiden hizmetlere dönüşme eğilimi de görülüyor. Kent planlamasında bölge, İstanbul için belirlenen ilkeler çerçevesinde özellikle özel sektörün karar alma ve finans birimlerinin tercih edeceği 1. Derece Merkez olarak belirtiliyor. 


Bu gelişmelere bağlı olarak...