01 / 05 / 2024

MOD Ekspres

MOD Ekspres

Sancaktepe'de, İSKİ'nin yaptığı alt yapı çalışması sırasında açılan çukurda çalışan 2 işçi, kayan toprağın altında aldı.

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

MOD Gayrimenkul Frankfurt’a 150 konut yapacak!

MOD Gayrimenkul Frankfurt’ta 2. konut projesi için hazırlıklara başladı. Firma İstanbul’da özellikle Basın Ekspres Yolu ve çevresinde konut, rezidans, sağlık merkezi ve eğitim kurumları inşasına odaklandı.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Basın Ekspres Yolu kentsel bir kimlik kazanarak değerleniyor!

MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, özellikle son yıllarda hızla değer kazanan Basın Ekspres Yolu ve çevresinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi.

MOD Ekspres Konutları Basın Ekspres'te yükselecek!

Mod Ekspres Evleri İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres'te Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje yıl sonuna doğru satışa sunulacak...

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

MOD Gayrimenkul 2 yeni projesi için düğmeye bastı!

MOD Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu’nda inşa ettiği MOD Bahçelievler projesinden sonra iki yeni projeye başlayacak. Firma, 300 home ofisten oluşan MOD Ekspres'i 2018, 300 konuttan oluşan MOD Güneşli'yi ise 2019'da hayata geçirecek.

Mod Bahçelievler'de inşaatın yarısı tamam!

Basın Ekspres Yolu’nun gözde projelerinden MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. Projenin kaba inşaatı yıl içinde tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4.950 TL'ye daire fırsatı!

Basın Ekspres Yolu’ndaki MOD Bahçelievler projesinde lansmana özel metrekare birim fiyatları 4.950 TL'ye satışa sunuluyor.

MOD Bahçelievler'de metrekare fiyatı 5 bin 900 TL!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan projeler, yatırımcıların gözdesi konumunda bulunuyor. Bu projeler arasında öne çıkan MOD Bahçelievler, 5.900 TL’lik lansmana özel metrekare birim fiyatıyla avantajlı yatırım imkanı sunuyor.

MOD Bahçelievler’de ön talep toplanıyor!

İstanbul’un en hızlı değer kazanan aksı Basın Ekspres üzerinde, Bahçelievler’de MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından geliştirilen MOD Bahçelievler’de ön talep toplama dönemi başladı.

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım!

Cathay Basın Ekspres Projesi ulaşım bilgileri kapsamında proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. Cathay Group imzası taşıyan proje konutların yanı sıra ofis ve ticari alanlardan oluşacak.

MOD Ekspres Haberi

MOD Ekspres

Bir işçinin çevreden koşan vatandaşlar tarafından kurtarıldığı olayda, beline kadar toprak altında kalan diğer işçiyi ise itfaiye ekipleri kurtardı. İşçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay, Yenidoğan Mahallesi, Veysel Karani Caddesi numara 86 önünde saat 01.00 sıralarında gerçekleşti. İSKİ'nin alt yapı çalışması sırasında kepçenin açtığı yaklaşık 2 metrelik çukurda çalışan Hasan Baydok ile İsmail Zengin, kayan toprağın altına kaldı. Vinç operatörü ile çevreden koşan vatandaşlar çukura girerek Hasan Baydok'u çıkardı. Beline kadar toprağa gömülen İsmail Zengin toprak altından çıkartılamayınca itfaiye ekipleri çağırıldı. Zengin itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çalışmasının ardından kurtardı.

Yakınları, Zengin'in öldüğünü zannedip sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri Zengin'in yakınlarını sakinleştirmede zaman zaman güçlük yaşadı. Ambulansla,...