01 / 05 / 2024

mod gayrimenkul mod ekspres

mod gayrimenkul mod ekspres

Mod Ekspres Evleri İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres'te Mod Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje yıl sonuna doğru satışa sunulacak...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mod Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum İşliyen tarafından kuruldu.

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi, tek seferde 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi ve aynı zamanda Türk kahvesi ile sütlü içecek hazırlama özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor.

5 içecek tek makinede! Karaca Hatır Plus Mod Kahve ve Çay Makinesi kaç TL? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi, isteyene kahve, isteyene de çay yapar. Filtre kahvenizi demlerken, 5 fincan çay veya 5 fincan köz tadında Türk kahvesi pişirip, nefis sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz.

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi A101'de satışta! İşte fiyat listesi 31 Ağustos 2022!

En büyük perakende devleri arasında yer alan A101, Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi'ni satışa çıkardı. İşte Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyat listesi 31 Ağustos 2022...

5 içecek tek makinede! Dünyada ilk ve tek! Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinası kaç TL?

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve Ve Çay Makinesi, hem çay, hem de kahve severleri bir araya getiriyor. Çay ve kahveyi aynı anda yapan çok fonksiyonlu teknolojik özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve Ve Çay Makinesi fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

mod gayrimenkul mod ekspres Haberi

mod gayrimenkul mod ekspres

MOD Ekspres Projesi Mod Gayrimenkul'a ait 10 dönüm arsa üzerinde yükselecek. Porje ile ilgili olarak MOD Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, projedeki 300 birimin tamamının 1+1 home ofislerden oluşacağını belirtti. 


Yirik, MOD Ekspres hakkında şunları söyledi: “Basın Ekspres Yolu’na cepheli bir arsada inşa edeceğimiz MOD Ekspres, bir fabrika dönüşümü projesi. Şu anda bu projeye üzerine yoğunlaştık. Çevredeki projelerden farklılaşacak yöntemler üzerine çalışıyoruz. Çalışmalarımızı tamamladığımızda, hem projeyi, hem de projeden konut alacak yatırımcıyı çok ayrıcalıklı kılacak bir konsept çıkacak.”

444 0 872 

http://www.mod.com.tr

Gizem...