15 / 05 / 2024

Moda devi Gianni Versacenin malikanesi

Moda devi Gianni Versacenin malikanesi

Moda devi Gianni Versace'nin 1992 yılında sadece yenilenmesi için 33 milyon dolar harcadığı malikanesi şu anda otel olarak hizmet veriyor. Bir gece konaklamanın kişi başı bedeli ise 2 bin 300 dolardan başlıyor...

Eskimiş ayakkabıların fiyatı dudak uçuklatıyor! Şok etkisi yarattı…

Dünyaca ünlü moda devi Balenciaga satışa çıkardığı son ürünüyle moda dünyasında şok etkisi yarattı. Çok satılan Sneaker modelinin eskimiş ve kirli versiyonunu satışa çıkaran Balenciaga üründen yalnızca 100 adet ürettiklerini açıkladı. Kısa sürede hızla sosyal medyada viral olan ayakkabıya farklı tep

Bitcoin artık mağazalarda geçerli olacak! Ünlü giyim markası kasada ödemeyi kripto parayla alacak

Dünya üzerinde önümüzdeki 5-10 yıl içinde tek bir dijital para biriminin kullanılması öngörülüyor. Bu dönüşüm sürecini özel sektör de ayak uydurmak için kolları sıvadı. Ünlü İtalyan moda devi Gucci, mağazalarında artık bitcoinle ödeme alacak.

Ferit Şahenk, Tommy Hilfiger ile Miami'den otel aldı!

Ferit Şahenk, Yeni Dünya'ya da açılarak dünyaca ünlü moda devi Tommy Hilfiger ile ortak oldu. Şahenk ile Hilfiger, Miami South Beach'in klasik oteli The Raleigh'i satın aldı. İşte Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:

Damat, Avrupa’da mağaza açmaya devam ediyor!

Erkek giyimde markalı ihracat ve pazar çeşitliliği ile öne çıkan Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma yolunda ilerlerken gücünü şimdi de Avrupa’ya taşıdı.

Damat Tween Avustralya’da açıldı!

Erkek giyimde markalı ihracat ve pazar çeşitliliğine odaklanan Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma yolunda ilerliyor.

Orka Holding, İtalya’da 9 günde 9 mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma hedefine emin adımlarla yaklaşıyor.

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

H&M yıl sonuna kadar 7 yeni mağaza açacak!

Moda devi H&M, Türkiye’de tüm planlarını güçlü büyüme üzerine kurdu. Yıl sonuna kadar 7 yeni açılışla mağaza sayısı 58’e çıkacak. Avrupa’nın merkez ofisi olan Türkiye’de istihdam 3 bini geçecek

Mayhoola for Investments, Balmain'i satın aldı!

Geçen yıl Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları'na yüzde 30,7 oranında ortak olan, İtalyan Valentino'nun da sahibi Katarlı yatırım fonu Mayhoola for Investments, bir süredir devam ettirdiği görüşmelerin ardından Fransız moda devi Balmain'in sahibi oldu.

Toya Moda'da fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Toya Grubu tarafından inşa edilen Toya Moda projesi 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 21 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan Toya Moda projesinde fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Toya Moda'da fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor!

2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedeflenen Toya Moda projesi Toya Grubu tarafından inşa ediliyor. 21 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan projede fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Toya Grubu Toya Moda satılık!

Toya Grubu Toya Moda satılık daire tipleri kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Proje 4 blok halinde yükseliyor...

Toya Grubu Toya Moda resimleri!

Toya Grubu Toya Moda resimlerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Toya Moda İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli Basın Ekpres yolu üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Moda devi Gianni Versacenin malikanesi Haberi

Moda devi Gianni Versacenin malikanesi

Moda devi Gianni Versace'nin 1992 yılında sadece yenilenmesi için 33 milyon dolar harcadığı malikanesi şu anda otel olarak hizmet veriyor. 


İçinde 24 ayar altından yüzme havuzunun bulunduğu ultra lüks malikanede bir gece konaklamanın kişi başı bedeli ise 2 bin 300 dolardan başlıyor. Versace, 1997 yılında malikanesinde vurularak öldürülmüştü. 


Bugün...