05 / 05 / 2024

moda olan seramik modelleri

moda olan seramik modelleri

Çanakkale Seramik, altın ve platin geometrik dekorlarla hayata geçirdiği Neo serisi ile, banyolara şık ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Neo serisinin 20x60 cm ebadında tasarlanan beyaz, siyah ve mürdüm renklerinde kora seçenekleri bulunuyor...

İnşaat sektöründe şaşırtan gelişme: Fiyatlar bu kez yükselmedi düştü!

İnşaat maliyetlerindeki artış sık sık gündeme gelirken şaşırtan bir gelişme yaşandı. 360 TL olan seramik fiyatı 260 TL'ye indi. Yaşanan durumu resmi X hesabından paylaşan yazar Barış Soydan, Avrupa'daki durgunluk nedeniyle büyük düşüş olduğunu belirtti.

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

98 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Son zamanda yeniden moda olan Prefabrik evlerin fiyatları merak konusu oldu! Prefabrik evlerin fiyatları 98 bin 300 liradan başlıyor! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kripto paralarda token patlaması!

Dijital varlıklarda yeni moda olan token'lerda son günlerde talep patlaması yaşanıyor. Pek çok spor kulübü kendi token markasını çıkarıyor. Bu durum da varlıkta yatırımcı sayısını artırıyor. 

Moda'daki tarihi köşk 16.5 milyon TL'ye satılıyor! 

Kadıköy Moda’da bulunan, 4 katlı, 14 odalı ve 13 tarihi köşkten biri olan köşk 16.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Golfkent, Ankara'nın 2017 moda yüzü olacak!

Turyap Akademi Müdürü Doç Dr. Kadir Murat Altıntaş, Ankara'nın 2017 moda yüzü olan Golfkent'i anlattı. İşte o yazı...

Tarihi Moda İskelesi için ikinci restorasyon kararı alındı!

Şubat ayı başında aslına uygun yapılmadığı gerekçesiyle tartışmalara neden olan restorasyonun tamamlanmasıyla Neffes-Kafe adlı bir restoranın işletmesine verilen Tarihi Moda İskelesi için ikinci restorasyon kararı alındı.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

Yurtbay Seramik’ten tuğla koleksiyonu!

Desen, doku ve baskı çeşitliliği ile yaşam alanlarında son zamanların gözde duvar kaplaması, seramik. Yurtbay Seramik’in tuğla koleksiyonları ile dekorasyonun bu moda trendine dair yenilikleri keşfedin.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Kocaeli'nin yollarına Dubai Port düzenlemesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesinde Yarımca girişinde olan Seramik ve Mehmet Akif Ersoy caddelerinde yol çalışmalarına devam ediyor.

moda olan seramik modelleri Haberi

moda olan seramik modelleri

Gelişmiş üretim teknolojisiyle zengin ürün seçenekleri yaratmaya devam eden Çanakkale Seramik; ışıltılı Neo serisi ile tarzınızı banyonuza yansıtmanızı ve evinizde yepyeni, eşsiz bir atmosfer yaratmanızı sağlıyor. 

Çanakkale Seramik’in yeni serisi Neo’nun altın ve platin kullanılan geometrik dekorları sayesinde, banyonuzda şıklığı ve sadeliği bir arada yaşayacaksınız. Işıltınızı evinize yansıtacak Neo serisi ile kendinizi banyonuzda ayrıcalıklı, yenilenmiş ve dinamik hissedeceksiniz.


Neo serisinin 20x60 cm ebadında tasarlanan beyaz, siyah ve mürdüm renklerindeki karoları, iki modülden oluşan altınlı ve platinli dekor alternatifleri farklı döşeme tarzları...