05 / 05 / 2024

Modda Port iletişim

Modda Port iletişim

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Dekon Modda Senkron iletişim!

Ön talep döneminin devam ettiği Dekon Modda Senkron projesi toplamda 168 daireden meydana geliyor. İşte, Dekon Modda Senkron iletişim bilgileri...

Modda Senkron iletişim bilgileri!

Toplam 168 daire ve mağazalardan oluşan Modda Senkron projesi 12 bin metrekare alana sahip. Modda Senkron iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tuzla Port Evleri iletişim!

Tuzla Port Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. TRC İnşaat'ın projesi Tuzla Port Evleri'nde konut satışları bu ayın sonunda başlayacak...

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Selective Port Pendik iletişim bilgileri!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Selective Port Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Pendik Selective Port iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Pendik Selective Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Port Life Tuzla Evleri iletişim!

Kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabilen proje Özdemir Grup imzası ile yükseliyor. Port Life Tuzla Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 56 90 olarak belirlendi.

Port Kazıklı iletişim bilgileri!

Port Kazıklı iletişim bilgilerine göre 0242 227 49 90 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 334 adet daire bulunuyor.

Ahm Port City iletişim bilgileri!

Ahm İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahm Port City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ahm Port City iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Selective Port satış ofisi iletişim!

13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Selective Port projesi Pendik'te yükseliyor. Selective Port satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pendik Selective Port iletişim!

Pendik Selective Port iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Daire fiyatları 157 bin TL'den başlayan Selective Port Pendik 13 bin 141 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Modda Port iletişim Haberi

Modda Port iletişim

Ofis, home Office ve rezidans olarak karma konseptte tasarlanan Modda Port projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Modda Port projesi 25 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 30 ile 70 metrekare arasınd değiştiği projede teslimler 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 

Modda Port projesi ofis büyüklükleri 30 metrekare, home Officeler 38 metrekare, rezidanslar ise 70 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. Ontan Gayrimenkul imzasını taşıyan proje deniz ve şehir manzarasına hakim konumda bulunuyor. 

Modda Port projesinde zemin katlardan 9. kata kadar ofis üniteleri, 9. kattan 16. kata kata kadar home office, 16. kattan 25. kata kadar da rezidans seçenekleri bulunuyor. 

Projenin ortak alanları içerisinde; yürüyüş alanları, fitness salonu, güvenlik, otopark, peyzaj alanı ve yeşil alan mevcut.

Tel: 444 67 31
Web: http://www.moddaport.com/index.php
Ezgi...