02 / 05 / 2024

modef tarihleri

modef tarihleri

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri!

TOKİ tarafından Kırşehir Kaman bölgesinde alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konutun başvuruları için son bir hafta. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu başvuru tarihleri...

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihleri!

Siirt Merkez Evren Mahallesi Projesi kapsamında yer alan 118 adet 3+1 nitelikli standart konutlardan arta kalan 18 adet konut satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri 14 Haziran Salı günü başlıyor. Konut fiyatlarının 153 bin 996 liradan başladığı projede ödemeler kapsamında 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri!

Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede peşin ödemeler 9 bin 980 TL'den başlıyor. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru tarihleri 1 Haziran'da başlıyor ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru tarihleri yarın başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru tarihleri 1 Haziran Çarşamba günü başlayacak. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri!

Fiyatların 114 bin 701 TL'den başladığı projede taksitler 477 liradan başlıyor. TOKİ Manisa Demirci başvuru tarihleri başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek.

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

2016 Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar varan vade imkanı sağlanıyor.

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ Evleri başvuru tarihleri uzatıldı; 448 adet konut için 04 Nisan 2016 - 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kocaali Şubesince talep toplanmaya devam edilecek.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Gayrimenkul sermaye iradı ödeme tarihleri 2016!

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak vergilendiriliyor. İşte gayrimenkul sermaye iradı ödeme tarihleri 2016..

Emlak vergisi ödeme tarihleri 2016!

Gayrimenkul sahipleri her sene emlak vergisi ödemek ile mükellef oluyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki, vergi ne zaman ödenecek? İşte emlak vergisi ödeme tarihleri 2016..

modef tarihleri Haberi

modef tarihleri

Roll Mobilya Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Bursa'da kaliteli hizmetlerini sürdüren Roll Mobilya Firma Sahibi Kemalettin Kayıran, özgün çizgilerini, 3 - 7 Kasım'da İnegöl Modef Expo Fuarı'nda sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor.


Kayıran, yurt içinde 143 ve yurt dışında da 4 ülkeye bayilik verdiklerini belirterek, "Roll Mobilya olarak, 'Herkesin gittiği yoldan gitmeme' fikrini benimseyerek yola çıktık. Faaliyete başladığımız günden bu yana özgün yapımızla, patentli ve özel tasarımlı ürünlerimizle alışılmışın dışında bir konsepti müşterilerimizle buluşturduk. Güven odaklı hizmet anlayışımızın ziyaretçilerimizin de beğenisini kazanması bizlere büyük mutluluk verdi. Şu anda yoğun bir şekilde fuara hazırlanıyoruz" diye konuştu.


Başarı grafiğini her geçen gün yükseldiğine dikkati çeken Kayıran, mobilya modasının sürekli güncellendiğini ve firma...