02 / 05 / 2024

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat adres

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat adres

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Yenerler İş Merkezi'nde kuruldu.

Meksa Mobilya Dekorasyon Peyzaj İnşaat Makina Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Mobilya Dekorasyon Peyzaj İnşaat Makina Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye ile Ali Taşova tarafından kuruldu.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

Alpintaş İnşaat Yapı Dekorasyon Peyzaj Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpintaş İnşaat Yapı Dekorasyon Peyzaj Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye iel bugün Alp Arslan Erin imzasıyla kuruldu.

Van'daki korsan mimarlar sağlıksız yapılaşmayı artırıyor!

Er Mimarlık Dekorasyon Peyzaj sahibi Mimar Muhammed Tunçdemir, piyasada kendini mimar olarak tanıtarak büyük firmalara ucuz proje çizen insanların sayısının gün geçtikçe arttığını belirtti.

Ertuğ Dekorasyon Yapı İnşaat Peyzaj Bahçe Düzenleme ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğ Dekorasyon Yapı İnşaat Peyzaj Bahçe Düzenleme ve Ticaret Limited Şirketi, Levent Ertuğ tarafından 10 bin liralık sermaye ile 3 Nisan'da Pendik, Kurtköy Mahallesi'nde kuruldu.

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CB Tasarım Peyzaj Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Cenk Tuncay, Ebru Başak Güven Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu.

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Boya Peyzaj Dekorasyon İnşaat Nakliyat Hafriyat Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Altınışık Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Yenerler İş Merkezi'nde kuruldu.

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Polatel, Cansu Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu

Amplio Haliç projesinden peyzaj mimarlığı öğrencilerine yarışma!

Haliç bölgesinde kentsel dönüşüm projesi gerçekleştireceğini duyuran Amplio Emlak Yatırım A.Ş., bölgede sosyal projelere de imza atıyor. Firme, üniversitelerin peyzaj mimarlığı öğrencilerine yönelik bir yarışma başlattı...

Sanayide enerji verimliliği için yeni bir model geliyor!

Orhan Turan, sanayide enerji verimliliği konusunda gelişen yeni bir model olduğunu belirterek, bu modelle özellikle KOBİ'lerin enerji faturalarının düşürüldüğünü söyledi. Sanayide enerji verimliliği için yeni bir model geliyor...

SC Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SC Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cemil Yılmaz, Hasan Beyazıt tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Şişli, Fulya'da kuruldu

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat adres Haberi

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat adres

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta kuruldu. 


Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak.


Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Postane Mahallesi, İstasyon Caddesi, Mustafa Bakar Sokak, Yenerler İş Merkezi,...