29 / 04 / 2024

modern 3 mavişehir teslim

modern 3 mavişehir teslim

Gergül İnşaat, Mavişehir Modern 3 projesinin anahtar teslimlerini gerçekleştiriyor. " Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin Sözde Değil Özde Anahtar Teslim " sloganı ile müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini dile getirdi

Frekans Mavişehir ne zaman teslim?

Frekans Mavişehir ev fiyatları 3 milyon liradan başlıyor. Ön talep toplanan projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Frekans Mavişehir ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Ontan İnşaat Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

İzmir'in yaşam merkezi Mavişehir'de Ontan İnşaat yatırımı olarak inşa edilen; özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, MODDA Mavişehir sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın yatırımı olan, özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, akılcı, işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan MODDA Mavişehir'de, konut sahipleri huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu 2015-2016 eğitim yılında açılacak!

Doğa Koleji'nin inşa ettiği İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu; 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında açılacak. 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırılan İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu'nda 67 derslik yer alacak.

Myvia Mavişehir adres bilgileri!

Myvia Mavişehir projesi İzmir İl'i Karşıyaka İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Myvia Mavişehir adres bilgileri detayları...

İzmir Myvia Mavişehir' de daireler 320 bin TL' den başlıyor!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen İzmir Myvia Mavişehir projesinde toplam 135 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İzmir Myvia Mavişehir' de daireler 320 bin TL' den başlıyor.

modern 3 mavişehir teslim Haberi

modern 3 mavişehir teslim


Mavişehir Modern projeleri kapsamında, üç yıl içerisinde üç projesini de erken teslim ederek daire sahiplerini sevindiren Gergül İnşaat, Mavişehir Modern 3 projesinin anahtar teslimlerini gerçekleştiriyor. "Sözde Değil Özde Anahtar Teslim" sloganı ile müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini dile getiren Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin, başarılarının altında iyi bir ekip çalışmasının yattığını dile getirdi. Sadece anahtarları değil yaşamaya hazır konumda daireleri teslim ettiklerini belirten Abdulkadir Gültekin, yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti de dile getirdi.


Yenilik ve farklılık

Gültekin, "Üç yıl içinde 720'den fazla aileyi daire sahibi yaptık. Müşterilerimizin yoğun ilgisi ve memnuniyeti bizim de mutluluğumuzu ve enerjimizi artırıyor. Hep daha iyiye ulaşma çabamız ile yaptıklarımızın hep bir adım önüne geçerek müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmaya, farkımızı ortaya koymaya ve bildiğiniz, duyduğunuz, deneyimlediğiniz Gergül...