30 / 04 / 2024

modern collection son 150 daire

modern collection son 150 daire

Dumankaya Modern Collection'da son 150 daire için peşinat olmadan, yüzde 100 konut kredisi ile, aylık 1.500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Kayseri Kocasinan'a modern şadırvanlar!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu çerçevede Turgut Reis Camii ’sinde yapılan Selçuklu mimarisinden esintiler taşıyan ve aynı zamanda son derece modern çizgilere sahip kemerli şadırvanı yerinde inceledi.

Kocaeli Akasya Modern Evleri 2017'de teslim!

Yisa İnşaat’ın satışa sunduğu son projesi Akasya Modern, 4+1 Bahçe dubleksler, 2+1 ara kat daireler avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile konut alacakları bekliyor. Projede daire teslimlerinin 2017'de yapılması planlanıyor.

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.

İzmir'deki stadyum projelerinde son durum!

Son dönemde Antalya'dan Bursa'ya, Konya'dan Rize'ye, Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanında yeni ve birbirinden modern statlar açılırken ülkenin 3'üncü büyük kenti İzmir, tam bir stadyum mezarlığına döndü.

Therrapark Tarabya inşaatında son durum!

Therrapark Tarabya projesinde mutfak ve banyolar tamamen ithal ve proje özel olarak tasarlanıyor. Altyapı sistemlerinin son teknolojik ürünler ile sağlanacağı projede cepheler ise modern tasarımları ile dikkat çekiyor.

Gaziosmanpaşa Stadı’nın yerine spor kompleksi geliyor!

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun modern ve son teknoloji ile Mevlana Mahallesi’nde yeniden imar edecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

İşte modern mimarinin çizgilerini taşıyan sıradışı camiler!

İstanbul’da muhteşem mimarileri ile Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşan nadide eserler arasında yer alan tarihi camilerin yanı sıra son dönemde modern mimarinin çizgilerini taşıyan sıra dışı camiler de dikkat çekiyor.

Gaziosmanpaşa Yıldızpark Modern'de son daireler!

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

Kütahya Modern'de ilk etap ay sonunda teslim edilecek!

İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son dönem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

modern collection son 150 daire Haberi

modern collection son 150 daire


Dumankaya İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dumankaya Modern Collection projesi 4 blok halinde yükseliyor. 450 konutun yer aldığı Dumankaya Modern Collection son 150 daire için özel bir ödeme kampanyası sunuyor.


Dumankaya Modern Collection son 150 daire için peşinat ödemesi olmadan yüzde 100 konut kredisi ile ödeme imkanı sunuyor. Yüzde 1 KDV avantajının olduğu Dumankaya Modern Collection Bahçeşehir'de aylık 1.500 TL taksitle ev sahibi olunuyor. Bahçeşehir Dumankaya Modern Collection'da dairelerin fiyatları ise 113 bin 50 TL'den başlıyor.


Bahçeşehir Dumankaya Modern Collection fiyat listesi;


66 metrekarelik 1+1 daireler 113 bin 50 TL,

106 metrekarelik 2+1 daireler 172 bin 900 TL,

156 metrekarelik 3+1 daireler 259 bin 350 TL,

200 metrekarelik 4+1 daireler 314 bin 450 TL'den başlıyor. Dumankaya Modern Collection'da daire teslimlerinin Aralık 2015 yılında yapılması...