03 / 05 / 2024

modern collection yüzde on indirim

modern collection yüzde on indirim

Dumankaya Modern Collection projesinde fiyatlar 147 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Sıfır peşinat, taksit erteleme ve 24 ay sıfır faiz imkanından yararlanabilmek için son gün 31 Ekim...

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta!

Modern yaşam tarzı ve İtalyan mimarisine sahip Sylvana İstanbul, Reportage Galobal tarafından Bahçeşehir’de inşa ediliyor. Slyvana İstanbul peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Ataşehir Modern projesinde yüzde 10 indirim ve yüzde 0.99 vade fırsatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde yüzde 0.99 vade farkı, 120 ay taksit imkanı ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile inşa edilen ve inşaatının yüzde 80’i tamamlanan proje; ticaretin modern geleceği olmayı hedefliyor. 

İş Modern Ambarlı'da yüzde 10 KDV avantajı!

İş Modern Ambarlı'da yüzde 10 KDV avantajı ile ödemeler yapılıyor. Sinpaş tarafından hayata geçirilen proje 151 bağımsız bölümden meydana geliyor.

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...

Ataşehir Modern'de yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı. Projede yüzde 5 peşinat, 72 ay 0,98 vade oranı ve yüzde 10 KDV indiriminden faydalanmak mümkün...

İş Modern Ambarlı'da yüzde 5 peşin 48 ay taksitle!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedeflenen İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 5 peşin 48 ay taksitle ödeme imkanı sağlanıyor..

Ev arayanların yüzde 58’i sitede oturmak istiyor!

Ev arayanların yüzde 58’i her geçen gün sayıları artan modern ve planlı site ve proje konutlarında oturmayı isterken, yüzde 42’lik bir kesim tercihini mahalleden yana kullanıyor.

Diyarbakır Silvan Barajı'nın yüzde 70'i tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "GAP'ın kilit tesisi Silvan Barajı'nın yüzde 70'ini tamamladık. Barajla 2 milyon 350 bin dekar zirai arazi modern sulama sistemine kavuşacak" dedi.

Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı!

Kocaeli’nin yükselen trendi Başiskele Yuvacık’ta doğa ile iç içe panoramik deniz ve şehir manzarası ile tamamı dört katlı bloklardan oluşan Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı.

Batman SGK İl Müdürlüğü binası yüzde 50 tamamlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Batman İl Müdürlüğü, maliyeti yaklaşık 7 milyon TL'nin üzerinde olacak modern SGK il binasının yüzde 50'sinin bittiğini söyledi.

modern collection yüzde on indirim Haberi

modern collection yüzde on indirim

Modern Collection projesi Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Başakşehir Bölgesi Esenyurt'ta yükselen Modern Collection projesinde toplam 450 adet konut bulunuyor. 


52 bin 413 metrekare alan üzerinde inşa edilen Modern Collection'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut şeklinde tasarlandı.



Konut teslimlerinin 2015 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Modern Collection projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 10 indirim fırsatını kaçırmasın. 


12-13 katlı 4 blok şeklinde yükselen Modern Collection Dumankaya'da yer alan dairelerin metrekare alanları 67 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Fiyatların 147 bin 600 TL' den başlangıç gösterdiği Modern Collection Dumankaya projesinde yüzde 10 indirim fırsatı için son gün 31 Ekim. 


Dumankaya Modern Collection projesinden konut sahibi olmak isteyenlere sıfır peşinatla, taksit...