03 / 05 / 2024

modern kentleşmede inşaat sektörünün payı

modern kentleşmede inşaat sektörünün payı

Murtaza Kılçık, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret etti. Adana Valisi Mustafa Büyük, modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çekti.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

İnşaat sektöründe fiyatlar her geçen gün yükseliyor!

Antalya'nın önemli inşaat firmaları arasında bulunan Tunç Group, Antalyalıları modern ve estetik yapılarla bir araya getiriyor. Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

İnşaat sektöründe yeni trend modüler yapılar!

Modern bir inşaat yöntemi ve teknolojiyle evirilmiş sürdürülebilir ve yenilikçi bir yapım metodu olan modüler Dorçe Prefabrik tarafından yerel ve uluslararası projelerinde başarıyla hayata geçiriliyor. 

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Modern Mimarlık İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz ve Uğur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türk inşaat şirketleri son dönemde Sahra Altı Afrika'ya yatırım atağına başladı. Türk şirketleri, bölgede raylı taşımacılık alanında ihaleler alıyor, en modern stadyumlar inşa ediyor ve altyapıda bir çok projeye imza atıyor.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Kars Belediye Meclisi'nde inşaat sektörü ve kentleşme görüşüldü!

Kars Belediye Başkanlığı, yapılaşmaların daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ‘Kentleşme Ve İmar Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda inşaat sektörü, kentleşme ve imar görüşüldü.

Modern Group Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Group Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Amr Mohamed A. Fatehelbab tarafından kuruldu.

modern kentleşmede inşaat sektörünün payı Haberi

modern kentleşmede inşaat sektörünün payı

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılçık ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mustafa Büyük, Adana'daki sivil toplum kuruluşlarının kente hizmet noktasında gösterdikleri duyarlılık ve yaptıkları çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi. 


Modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çeken Vali Mustafa Büyük, Adana'da sosyal donatılarıyla modern yaşam alanları oluşturulması konusunda, sektördeki meslek kuruluşları ile koordine içinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. 


AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık'da sıcak ve samimi geçen sohbette derneği tanıtarak kuruluş amaçlarını dile getirdi. Başkan Kılçık. Vali Büyük'ün Adana için bir şans olduğunu belirterek, "Alanımızdaki Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını hep birlikte çözdüğümüzde kendimizi mutlu ve bahtiyar hissedeceğiz" dedi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafın çekilmesiyle son buldu. 


Adana Beş...