03 / 05 / 2024

modern kozlu projeleri

modern kozlu projeleri

Kozlu Belediyesi tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikleri tespit ediyor ve en kısa sürede bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.

YHT ve modern raylı sistemler projeleri TBMM'de!

Şanlıurfa ilinde yüksek hızlı tren ve modern raylı sistemlere yönelik bir proje olup olmadığı ve Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Gaziantep-Şanlıurfa- Mardin hızlı tren hattı projelerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Mehmet Ersoy: Modern şehirler inşa edeceğiz!

Şehirler hakkında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Türkiye, kendi özgün yapısını ve medeniyetini tüm zenginliğiyle yansıtan modern şehirlerin inşasını da gerçekleştirmeye muktedirdir'' dedi.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

Bursa Fidyekızık modern bir meydana kavuşuyor!

BURSA'da yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla tüm semtlere ayrıcalıklı kentsel tasarım projeleri uygulayan Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalarla tarihi Osmanlı Köyü Fidyekızık da modern bir meydana kavuşuyor.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Ertan Şahin: Modern Kozlu'yu birlikte inşa edeceğiz!

Kozlu Belediyesi tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikleri tespit ediyor ve en kısa sürede bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.

İsmail Hakkı Edebali Yıldırım'daki projeleri anlattı!

Yıldırım Belediyesi’nin hazırladığı ve 700 bin nüfuslu ilçenin tamamına yakınını kapsayacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilçenin kanayan yarası haline gelen çarpık yapılaşma yerini modern konutlara bırakacak.

Ergün Turan: Uşak'a modern şehirler kurulacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Ergün Turan:Modern şehirler kurmak istiyoruz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Kütahya Modern projeleri kentin çehresini değiştirecek!

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğuyor!

1988 yılında Kurtköy'de plan ve projeleri İngiltere'de yaptırılan Kurtköy'de 50 bin konutluk modern bir kent doğacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

modern kozlu projeleri Haberi

modern kozlu projeleri

Kozlu Belediyesi tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yol, kaldırım, asfalt, altyapı, üst yapı, park, dinlenme alanları, doğalgaz, kanalizasyon, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar aralıksız olarak tüm mahallelerde devam ederken, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikleri tespit ediyor ve en kısa sürede bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.

Fatih Sitesi Yılmaz Evler Mevkii’nde yapımı devam eden yol genişletme, duvar yapımı ve tribün yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Şahin, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesini istedi. Kozlu’yu modern bir kent haline getireceklerinin altını çizen Şahin, “Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Halkımızın bize olan güvenine layık bir belediyecilik anlayışı içerisinde Kozlu halkının huzuru ve refahı için tüm mahallelerde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Mahallelerde zaman zaman halkımızla buluşuyor, sıkıntılarını dinliyor, taleplerini alıyoruz....