04 / 05 / 2024

Modern taksi projeleri

Modern taksi projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nın ( İTEO ) başlattığı proje kapsamında tasarlanan birbirinden ilginç görünümlü modern taş duraklar kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı...

YHT ve modern raylı sistemler projeleri TBMM'de!

Şanlıurfa ilinde yüksek hızlı tren ve modern raylı sistemlere yönelik bir proje olup olmadığı ve Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Gaziantep-Şanlıurfa- Mardin hızlı tren hattı projelerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Mehmet Ersoy: Modern şehirler inşa edeceğiz!

Şehirler hakkında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Türkiye, kendi özgün yapısını ve medeniyetini tüm zenginliğiyle yansıtan modern şehirlerin inşasını da gerçekleştirmeye muktedirdir'' dedi.

Düzceli taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor!

Şehir merkezinde faaliyet gösteren taksiciler modern yazıhanelere kavuşuyor. Düzce Belediyesi tarafından yeni model taksi yazıhanesi Hastane taksiye konuşlandırıldı.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

Bursa Fidyekızık modern bir meydana kavuşuyor!

BURSA'da yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla tüm semtlere ayrıcalıklı kentsel tasarım projeleri uygulayan Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalarla tarihi Osmanlı Köyü Fidyekızık da modern bir meydana kavuşuyor.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Çankaya'da taksi durakları modernleştiriliyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde taksi duraklarını modern hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, taksici esnafının daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için belediye denetiminde bulunan 102 taksi durağını yeniden inşa ediyor.

İsmail Hakkı Edebali Yıldırım'daki projeleri anlattı!

Yıldırım Belediyesi’nin hazırladığı ve 700 bin nüfuslu ilçenin tamamına yakınını kapsayacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilçenin kanayan yarası haline gelen çarpık yapılaşma yerini modern konutlara bırakacak.

Ergün Turan: Uşak'a modern şehirler kurulacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Ergün Turan:Modern şehirler kurmak istiyoruz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

Kütahya Modern projeleri kentin çehresini değiştirecek!

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Modern taksi projeleri Haberi

Modern taksi projeleri

Büyükşehir Belediyesi ve İTEO modern taksi durakları için harekete geçti. Başlatılan çalışmayla, taksicilerin ihtiyaçlarına ve şehrin dokusuna uygun tasarlanan durakların ilki, Etiler Ulus Mahallesi'nde kuruldu. 

Taksicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek konforda olan durakların, "taksi dolmuş", "tarihi köşk", "vapur iskelesi" tarzındaki tasarımlarıyla ilgi odağı olması bekleniyor. 

Her ay üretilecek 30 durak, modeline göre İstanbul'daki ilçelerin dokusuna uygun olarak farklı bölgelere yerleştirilecek. Durakların üretimi, şehirdeki tüm durakların dönüşümü gerçekleşene kadar devam edecek. 

"Taksiciler eskisinden daha iyi hizmet verecek" 1. Ulus Taksi Durağı'nın yenilenmesi çalışmalarını yerinde izleyen İTEO Başkanı Yahya Uğur, daha sonra gazetecilere açıklama yaptı. 

Sürecin, 2 yıl önce yaptıkları toplantıda Başbakan Erdoğan'ın "Taş duraklan istiyorum" talimatıyla başladığını belirten Uğur, "Şimdi biz de Başbakanımızın istediği, gerçekten şehir mobilyası şeklindeki duraklarımızda onu çay içmeye davet ediyoruz" dedi. 

Başbakan...